Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. dubna 2024 13:21
Čas čtení 1:10
refresher team

Podvod v Survivoru? Filip dopředu věděl, že bude muset ze hry odejít, hrozí mu velká pokuta

Podvod v Survivoru? Filip dopředu věděl, že bude muset ze hry odejít, hrozí mu velká pokuta
Zdroj: TV Nova
FILMY A SERIÁLY REALITY SHOW SURVIVOR
Uložit Uložené

Odchod Filipa Křížka ze soutěže vzbuzuje otázky.

Filip Křížek, který nedávno odstoupil z reality show Survivor, má velký problém. Přestože oficiálním důvodem jeho dobrovolného odstoupení ze soutěže byl stesk po rodině, v několika rozhovorech se ukázalo, že důvod byl zřejmě jiný. A může mu zadělat na pěkné potíže.

Dobrovolný odchod zprvu velmi ambiciózního Filipa diváky a divačky namíchl. Teď se navíc veřejnost dozvěděla, že o svém odchodu Filip věděl dopředu. V několika rozhovorech totiž otevřeně řekl, že si v práci vzal volno pouze na měsíc a musel se vrátit kvůli pracovním povinnostem.

Doporučeno
Vědci představili návod na dlouhověkost. Říkají mu Power 9 Vědci představili návod na dlouhověkost. Říkají mu Power 9 7. dubna 2024 7:58

„Já jsem věděl, že když tam zůstanu, přijdu o práci a vezmou mi byt. Kdybych se nevrátil do určité doby, tak mě vyhodí z práce,“ uvedl v podcastu A-Cast. Jeho slovům nejprve nevěřil ani moderátor, Filip pak vše dále ještě více rozvedl:

„Řekl jsem si, že buď vyhraju, nebo přijdu o všechno, já jsem fakt sázel na jednu kartu. Už na castingu jsem říkal, že budu sázet na jednu kartu. Tam jsem se rozhodl, že tu kartu stáhnu, zabalím si věci a raději to odpálím pryč. Jak se blížil ten čas, tak jsem věděl, že už se musím rozhodnout. Začalo mě to lámat a říkal jsem si, jestli zůstanu, anebo nezůstanu. Před odletem mi řekli, že budu mít volno jenom měsíc a jinak to nepůjde. Tak jsem řekl, že se rozhodnu až tam a odletím,“ doplnil.

Za svoje kroky si tak Filip možná zadělal na pěkný průšvih. „TV Nova ani produkce pořadu o Filipových závazcích předem nevěděly. Každý z účastníků se zavazuje k tomu, že mu nebrání žádné závazky účastnit se natáčení po celou jeho dobu. Pokud Filip porušil smluvní podmínky, hrozí mu vysoká pokuta,“ uvedla kreativní producentka Adéla Brož. 

Domů
Sdílet
Diskuse