Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. dubna 2024 10:55
Čas čtení 1:07
Veronika Ábelová

Bridget Jones je zpět, hlásí velké změny v obsazení. Chybět bude zásadní postava, jiná se vrací

Bridget Jones je zpět, hlásí velké změny v obsazení. Chybět bude zásadní postava, jiná se vrací
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Po několika měsících tichého rozhodování o tvářích nového dílu romantické komedie o Bridget Jones je jasno! Společnosti Universal Pictures a Working Title odhalily, kdo se v novém díle objeví.

Čtvrtý díl britské romantické komedie o životě a nepředvídatelných zážitcích novinářky Bridget Jones ponese název Bridget Jones: Mad About the Boy. Do hlavní role Bridget Jones, které se v posledním díle filmu narodilo miminko, se opět vrátí herečka Reneé Zellweger. Nebude chybět ani Hugh Grant jako Daniel Cleaver.

Doporučeno
Tohle je sedm nejoblíbenějších filmů a seriálů na Netflixu v dubnu 2024 Tohle je sedm nejoblíbenějších filmů a seriálů na Netflixu v dubnu 2024 9. dubna 2024 15:12

V posledním díle z roku 2016 Dítě Bridget Jonesové se objevila také Emma Thompson, která v připravovaném filmu rovněž zazáří. Mezi nové tváře patří herci Chiwetel Ejiofor a Leo Woodall, kterého můžeš znát z druhé série oblíbeného seriálu Bílý lotos.

Kdo naopak ve výčtu postav chybí, je Mark Darcy v podání Colina Firtha, kterého si Bridget ve třetím díle vzala. V knižní předloze totiž Darcyho zabila nášlapná mina v Súdánu. Naopak Cleaver (Grant), který měl ve třetím filmu pohřeb, se vrátí. Měl zemřít při leteckém neštěstí, ale nakonec se ukázalo, že stále žije.

Režisérem filmu bude Michael Morris, který natočil například drama podle skutečných událostí To Leslie. O scénář se postarala autorka stejnojmenného knižního bestselleru Bridget Jones Helen Fielding.

Doporučeno
Podvod v Survivoru? Filip dopředu věděl, že bude muset ze hry odejít, hrozí mu velká pokuta Podvod v Survivoru? Filip dopředu věděl, že bude muset ze hry odejít, hrozí mu velká pokuta 9. dubna 2024 13:21

Bez nepředvídatelných životních situací Bridget Jones se nejspíš neobejde ani tento čtvrtý díl oblíbeného filmu. Bridget Jones v románu své nechtěné trapasy ještě povýšila. Z předchozích dílů víš, že Bridget se motá v milostných trojúhelnících, hledá romantiku a v posledním díle se jí narodí dítě. I ve čtvrtém díle se Bridget jako svobodná matka a vdova pohybuje mezi prací, rodinou a láskou.

Už první filmová adaptace románu Deník Bridget Jones z roku 2001 se stala velmi populární a stejně tak tomu bylo i s pokračováním. Hlavní představitelka Reneé Zellweger za svou roli získala nominaci na Oscara.

Na nový díl Deníku Bridget Jones se můžeš těšit jak jinak než na Valentýna, a to v roce 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse