Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. dubna 2024 9:22
Čas čtení 0:44
Veronika Ábelová

FOTO: Liam Hemsworth se připravuje na natáčení Zaklínače 4. Takhle se mu daří v posilovně

FOTO: Liam Hemsworth se připravuje na natáčení Zaklínače 4. Takhle se mu daří v posilovně
Zdroj: Flickr/Gage Skidmore/volně k užití
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

Představitel hvězdného lovce příšer Geralta z Rivie se pečlivě připravuje na natáčení nového Zaklínače. Na svém Instagramu zveřejnil fotku ze své přípravy v posilovně a zatím to vypadá, že se mu daří!

Liam Hemsworth umožnil fanouškům a fanynkám nahlédnout do svých příprav na novou roli. Na svůj Instagram zveřejnil fotku s hashtagem legday. Na černobílé fotce v tílku pořízené v posilovně před zrcadlem ale spíše vynikly jeho svaly na rukou.

Doporučeno
Tohle je sedm nejoblíbenějších filmů a seriálů na Netflixu v dubnu 2024 Tohle je sedm nejoblíbenějších filmů a seriálů na Netflixu v dubnu 2024 9. dubna 2024 15:12

Kromě vypracovaného těla také vzápětí sdílel fotku ze svého nejnovějšího projektu Land of Bad. V popisku poděkoval těm, kteří film viděli, a vyjádřil vděk za veškerou podporu. „Obrovské díky všem, kteří sledovali Land of Bad! Zpětná vazba byla úžasná. Jsem extrémně vděčný za všechnu lásku a podporu!“ napsal herec na svém Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Momentálně se Liam Hemsworth připravuje na roli v novém Zaklínači 4 od Netflixu. Nahradí tak herce Hanryho Cavilla, který ztvárnil roli Geralta z Rivie ve třech předchozích dílech. Po oznámení obsazení nového Zaklínače v roce 2022 se Liam Hemsworth vyjádřil na svých sociálních sítích k nové roli. „Hanry Cavill byl neuvěřitelný Geralt a já jsem poctěn, že mi předává otěže a umožňuje mi chopit se ostří Bílého vlka pro další kapitolu jeho dobrodružství,“ sdělil na svých sociálních sítích.

Natáčení by podle Netflixu mělo začít koncem jara tohoto roku.

Domů
Sdílet
Diskuse