Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. dubna 2024 8:03
Čas čtení 0:33
refresher team

StarDance odtajnilo první soutěžící. Kdo si zatančí ve 13. řadě?

StarDance odtajnilo první soutěžící. Kdo si zatančí ve 13. řadě?
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití
FILMY A SERIÁLY ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

Oblíbená taneční show pokračuje na podzim už 13. ročníkem.

Česká televize letos opět nasadí oblíbenou taneční soutěž StarDance, a to už po třinácté. V pondělí odtajnila první pětici soutěžících, kteří spolu se svými tanečními partnery a partnerkami zabojují o titul krále a královny tanečního parketu.

Doporučeno
Warner TV v Česku chystá kultovní filmové pecky. Vybrali jsme to nejlepší z programu na květen Warner TV v Česku chystá kultovní filmové pecky. Vybrali jsme to nejlepší z programu na květen 13. dubna 2024 14:30

V první pětici soutěžících jsou zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, herečky Jana Paulová a Marta Dancingerová, food influencerka a finalistka MasterChefa Chili Ta Thuy a kickboxerka a osminásobná mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Česká televize (@ceskatelevize)

 

StarDance letos projde výraznými změnami. V porotě překvapivě neusedne Zdeněk Chlopčík, nahradí ho Jan Tománek. Ten se už v soutěži čtyřikrát představil jako profesionální tanečník, na židli porotce usedl v desáté a jedenácté řadě soutěže. 

S projektem se rozhodl nepokračovat Marek Zelinka, hlavní choreograf posledních dvou ročníků a vítěz jedné z předchozích řad. Nahradí ho Ivana Hannichová a Martin Kolda. 

Domů
Sdílet
Diskuse