Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2024 v 12:02
Čas čtení 0:43
Veronika Ábelová

Víme, kdy vyjde nový Assassin's Creed. Hra má oficiální název a bude představena tento týden

Víme, kdy vyjde nový Assassin's Creed. Hra má oficiální název a bude představena tento týden
Zdroj: Ubisoft
ZAJÍMAVOSTI ASSASSIN'S CREED NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Ubisoft se zdá být konečně připraven představit světu nový Assassin's Creed s podtitulem Shadows. Kromě názvu oznámil Ubisoft i oficiální premiéru traileru, která proběhne 15. května. Aby toho nebylo málo, uniklo i pravděpodobné datum vydání.

O tom, že se blíží nová hra s kódovým označením Assassin's Creed Red, informoval Ubisoft už na konci roku 2022. Po odhalení oficiálního názvu Assassin's Creed Shadows následuje premiéra traileru, která vychází 15. května v šest hodin večer na YouTube. Kompletní odhalení hry proběhne v červnu na Summer Games Festu.

Kromě oficiálních informací vznikly ale i spekulace. Jednou z nich je datum vydání. AC: Shadows by mělo vyjít 15. listopadu tohoto roku, což Ubisoft omylem prozradil v popisu v chystané italské verzi traileru. Podle dalších leaků by měl AC: Shadows vyjít na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Hra tedy nebude na starých konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

To ale stále není všechno. Season pass by měl stát 40 dolarů (zhruba 918 korun) a bude obsahovat dvě rozšíření za cenu 25 dolarů (570 korun), která budou zahrnovat i herní měnu s názvem Helix. Nový Assassin's Creed Shadows se pak bude odehrávat v prostředí Japonska.

Domů
Sdílet
Diskuse