Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2024 v 14:02
Čas čtení 1:08
Ella Petrová

Noví Piráti z Karibiku se blíží. Vrátí se i Johnny Depp?

Noví Piráti z Karibiku se blíží. Vrátí se i Johnny Depp?
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY FILM JOHNNY DEPP MARGOT ROBBIE
Uložit Uložené

V přípravě jsou hned dva filmy, v jednom z nich by si měla zahrát Margot Robbie.

Už je to sedm let od premiéry posledního dílu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta. Na nový film bychom už však nemuseli čekat příliš dlouho. V přípravě jsou hned dva snímky a velice pravděpodobně by mělo dojít k natočení obou z nich. V jednom by se dokonce měla objevit i megastar Margot Robbie. 

Doporučeno
Nové drama České televize Svatá s Jiřinou Bohdalovou zbořilo divácká očekávání. Film má parádní ohlasy Nové drama České televize Svatá s Jiřinou Bohdalovou zbořilo divácká očekávání. Film má parádní ohlasy 20. května 2024 v 9:21

Producent Pirátů Jerry Bruckheimer neřekl nic definitivního, ale aspoň trochu naznačil, jak to s novými filmy vypadá. „V zásadě je to docela jednoduché. V současné době se chystají dva filmy. Jedním z nich je spin-off s Margot Robbie. Druhý je skutečným rebootem franšízy, který napsal Jeff Nathanson, jenž se podílel na připravovaném filmu The Young Woman and the Sea,“ uvedl.
 


„Jsou to dva odlišné filmy. Doufáme, že se oba zrealizují. Myslím si, že Disney také opravdu chce ten s Margot Robbie,“ doplnil Bruckheimer.

Smutnou zprávou pro některé fanoušky a fanynky je, že se nejspíš nevrátí hlavní hvězda Pirátů v podání Johnnyho Deppa. Ten byl kdysi vyhozen kvůli soudním tahanicím s bývalou manželkou Amber Heard, jež ale nakonec skončily pozitivně pro něj. Podle Bruckheimera pak důvodem není to, že by o herce produkce neměla zájem. „Je to reboot, ale pokud by to bylo na mně, hrál by v něm i on. Mám ho rád, je to skvělý kamarád. Také je to úžasný herec, který má jedinečný vzhled,“ řekl. Jinými slovy, bude to nová verze s novými postavami, a tudíž novými tvářemi.

 
Zdá se, že reboot bude s největší pravděpodobností natočen jako první, ale snímek s Margot Robbie je podle všeho taktéž na dobré cestě a snad se dočkáme i toho. Datum premiéry, režiséři ani další obsazení zatím nejsou známi.

Domů
Sdílet
Diskuse