Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2024 v 15:00
Čas čtení 2:55
Ondřej Mrázek

PŘEHLED: Rod draka, The Boys nebo nová řada Medvěda. Co všechno tě čeká na streamu v červnu?

PŘEHLED: Rod draka, The Boys nebo nová řada Medvěda. Co všechno tě čeká na streamu v červnu?
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO MAX MAX SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM MAX SKYSHOWTIME
Uložit Uložené

Draci, světelné meče i nová várka superhrdinských jatek. Co všechno tě čeká v červnu?

Léto je tady a s ním konečně přichází čas na ty největší seriálové pecky, jaké letos v televizi uvidíš. Kromě návratu do Západozemí je to například nové dobrodružství partičky okolo Homelandera, ale třeba taky nový Star Wars seriál, intenzivní kuchyňské drámo Medvěd nebo nová procedurálka se sympaťákem Jakem Gyllenhaalem. Zkrátka a dobře, bude se na co dívat, a právě proto ti teď přinášíme náš stručný přehled:

Doporučeno
Nejlepší filmy Toma Hollanda, které jsi ještě neviděl*a. V jednom hraje feťáka, v dalším si ho vyhlédne nymfomanka Nejlepší filmy Toma Hollanda, které jsi ještě neviděl*a. V jednom hraje feťáka, v dalším si ho vyhlédne nymfomanka 1. června 2024 v 8:00

Disney+/Hulu

Star Wars: Akolytka (4. června)

Už za pár dní se na streamovací službě Disney+ objeví nový seriál ze světa Star Wars od scenáristky Leslye Headland (Ruská panenka), která si dala za cíl vytvořit něco, co jsme v tomhle světě ještě neviděli. Dostaneme tak víceméně kriminálku plnou Jediů, kteří se snaží přijít na to, kdo nebo co zabíjí členy jejich řádu. Seriál má být velmi akční a taky se v něm podíváme na spoustu nových planet. Z hlediska období se pak odehrává nějakých sto let před Skrytou hrozbou. V hlavních rolích hrají Amandla Stenberg, Jeong-jae Lee, Manny Jacinto nebo Dafne Keen.

Medvěd – 3. řada (27. června)

Ke konci měsíce pak na Disney+ dorazí i nová série populárního Medvěda s Jeremym Allenem Whitem. Toho jsme naposledy viděli zavřeného v mrazáku, jak nevědomky řekl pár ošklivých věcí své přítelkyni. Mimo to ale taky s kolegy znovu otevřel svoji vysněnou restauraci – jak ovšem tušíš, rozjet takový podnik a udržet ho v běhu jsou dvě rozdílné věci. Dokáže si tahle parta poradit s náročnou realitou vedení restaurace? To se dozvíme počínaje 27. červnem, kdy všech deset epizod dorazí naráz. A napětí se bude beztak opět dát krájet.

Netflix

Bridgertonovi – 3. řada, druhá část (13. června)

Královsky zábavná soap opera se minulý měsíc vrátila na Netflix s první částí třetí řady, fanoušci a fanynky tak už jistě netrpělivě vyhlíží zbylé epizody. Naštěstí na ně nebudou muset čekat zase tak dlouho. Pompézní romantika z fiktivního královského dvora byla navíc podle ohlasů s každým dalším dílem lepší a lepší, zjevně nás tak u Bridgertonových čekají zatraceně dobré časy.

Doporučeno
Zack Snyder o Rebel Moon: Kdy se dočkáme třetího dílu a se kterou herečkou by si rád zopakoval spolupráci? Zack Snyder o Rebel Moon: Kdy se dočkáme třetího dílu a se kterou herečkou by si rád zopakoval spolupráci? 23. dubna 2024 v 17:01

 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse