Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2024 v 9:25
Čas čtení 0:45
Ella Petrová

VIDEO: Nejsprostší komedie poslední dekády míří do televize. Klobásy v ní vyhladily lidstvo

VIDEO: Nejsprostší komedie poslední dekády míří do televize. Klobásy v ní vyhladily lidstvo
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY KOMEDIE NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek Buchty a klobásy se dočkal pokračování ve formě animovaného seriálu.

Amazon Prime Video zveřejnil trailer na nový animovaný seriál Setha Rogena, který vychází z komediálního filmu Buchty a klobásy (Sausage Party) z roku 2016. Jednalo se tehdy o první mládeži nepřístupný animák, který si okamžitě po premiéře vysloužil nálepku jedné z nejsprostších komedií všech dob.
 
V traileru na nové seriálové pokračování se každopádně objeví různé mluvící potraviny, které zahajují revoluci a stávají se dominantním druhem na planetě Zemi. Poté, co zformují Foodtopii, jsou doslova nezničitelné. To však trvá jen do té doby, než potopa zničí jejich utopickou civilizaci. Aby zajistily přežití svého druhu, musí se znovu spojit s lidmi.
 
Do seriálu se vrací původní obsazení v čele se Sethem Rogenem, který dokonce původní film spoluvytvářel a produkoval. Vedle něho se objeví Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz a Edward Norton. Nové postavy pak budou namlouvat Will Forte, Natasha Rotwell, Sam Richardson a Yassir Lester.
 
Film Buchty a klobásy celosvětově vydělal přibližně 140 milionů dolarů. Sledoval příběh antropomorfních potravin žijících v supermarketu, kdy párek Frank zjistí, že bude nakonec sněden. Se svými přáteli se tak následně pokouší uniknout svému předčasnému konci.
 
Seriál si odbude premiéru na streamovací službě Prime Video 11. července.

Domů
Sdílet
Diskuse