Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
5. srpna 2024 v 17:02
Čas čtení 1:01
Magdalena Trajerová

Millie Bobby Brown málem skončila s herectvím. Může za to herečka z The Last of Us

Millie Bobby Brown málem skončila s herectvím. Může za to herečka z The Last of Us
Zdroj: Netflix / HBO
FILMY A SERIÁLY HRA O TRŮNY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY STRANGER THINGS THE LAST OF US
Uložit Uložené

Herečka Millie Bobby Brown, známá pro svou roli Eleven v seriálu Strager Things, přiznala, že po nepovedeném konkurzu málem přestala hrát.

Herci a herečky jsou taky jenom lidé, takže není divu, že i v jejich životech dojde na občasná zklamání. Ta jsou někdy větší, někdy menší. V případě Millie Bobby Brown jedno takové málem zapříčinilo, že se nikdy nestala hvězdou.

Doporučeno
Druhá řada The Last of Us na prvních záběrech. Z jedné scény fanoušky zamrazí Druhá řada The Last of Us na prvních záběrech. Z jedné scény fanoušky zamrazí 5. srpna 2024 v 9:15

Před tím, než jí totiž byla přiřknuta role v seriálu Stranger Things, ucházela se Brown o hlavní roli v Hře o trůny. Přihlásila se na konkurz do role Lyanny Mormont. Ve výběrovém řízení ovšem nepochodila a Lyannu Mormont nakonec ztvárnila její kolegyně Bella Ramsey. V rozhovoru pro The Tonight Show With Jimmy Fallon herečka přiznala, že ji neúspěch natolik zklamal, že přemýšlela nad ukončením své herecké kariéry.

„Myslím, že jsem byla velmi sklíčená z odmítnutí, což je něco, co říkám všem, že tento průmysl je plný odmítnutí 24 hodin denně,“ řekla Brown. „Pak jsem se zúčastnila konkurzu na seriál Hra o trůny, kde jsem poprvé dostala ‚ne‘, a tehdy jsem si řekla: ‚Tohle je vážně těžké‘. Myslím, že jsem tu roli opravdu chtěla,“ vzpomínala.

Bella Ramsey, která roli získala, se objevila v devíti epizodách. Úspěch slavily nejen její břitké dialogy, ale také nechvalně proslulá mimika. Ta se stala inspirací pro mnoho memů. Role Lyanny dovedla Ramsey také k partu v seriálu The Last of Us, kde zpodobnila Ellie.

Millie Bobby Brown herectví naštěstí nezanechala. Stala se nedílnou součástí seriálu Stranger Things, pro Netflix pak natočila několik filmů o Enole Holmes. Pro stejnou streamovací platformu propůjčila svou tvář filmu The Electric State, který vyjde 8. března. I tyto role dokazují, že se Brown rozhodla správně, když svou kariéru neopustila.

Domů
Sdílet
Diskuse