Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2024 v 15:04
Čas čtení 1:03
Ella Petrová

Největší beef Taylor Swift by mohl pokračovat. Bývalý vydavatel ji provokuje na sociálních sítích

Největší beef Taylor Swift by mohl pokračovat. Bývalý vydavatel ji provokuje na sociálních sítích
Zdroj: Wikimedia Commons/na voľné použitie
HUDBA CELEBRITY TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Scooter Braun dlouhodobě zastupoval hvězdy jako je Justin Bieber nebo Ariana Grande. Se zpěvačkou Taylor Swift řešil problém o autorství nahrávek. Ona kvůli němu nakonec znovu natočila šest alb.

Scooter Braun pár měsíců zpátky skončil po 23 letech s prací hudebního manažera a nyní asi opět touží po pozornosti. Té se mu dostalo v době, kdy se rozhádal se zpěvačkou Taylor Swift. Spor trval celé roky, kdy se navzájem očerňovali.

Doporučeno
Zahraje si Taylor Swift v seriálu Jen vraždy v budově? Selena Gomez by prý byla nadšená Zahraje si Taylor Swift v seriálu Jen vraždy v budově? Selena Gomez by prý byla nadšená 29. srpna 2024 v 7:45

Proslavil se především jako manažer Justina Biebera, jemuž pomohl se stoupající popularitou a dalo by se říci, že díky němu je Bieber kariérně tam, kde je. Poté začal spolupracovat s interprety a interpretkami jako Ariana Grande, Demi Lovato či J Balvin.
 

justinbieber, scooterbraun
Zdroj: Kevin Mazur/Getty Images for YouTube Originals


V roce 2019 odkoupil bývalé vydavatelství Big Machine Records, čímž se stal vlastníkem  prvních šesti alb Taylor Swift. To se zpěvačce nelíbilo, a nakonec se rozhodla k radikálnímu kroku všechna tato alba nahrát znovu, jen pod jiným vydavatelstvím.
 
Na základě vyostřeného konfliktu dokonce vyšel dokument Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad Blood. Braun na svůj Instagram přidal dva příběh, v jednom sdílel plakát dokumentu a připsal k tomu „Konečně jsem to viděl...“ .
 

Scooter Braun
Zdroj: Instagram / Scooter Braun


V druhém sdílel příspěvek bulvárního deníku TMZ, ve kterém stálo, že Taylor Swift s partnerem Travisem Kelcem uspořádali narozeninovou oslavu pro herečku Blake Lively. K tomu Braun sarakasticky napsal: „Jak to, že jsem nebyl pozvaný?“ s hashtagem laugalittle (trochu se zasměj).
 

Scooter Braun
Zdroj: Instagram / Scooter Braun


Evidentně se Braun v této kauze vyžívá a rád trolí. Přesto je to zvláštní, před pěti koupil práva na její hudbu, která již prodal. V tuto chvíli je nepojí jakýkoliv vztah. Dokonce tehdy prý fanoušci a fanynky Taylor vyhrožovali jeho ženě a dětem smrtí za to, jak moc byli na něho naštvaní. Proč má tedy potřebu se vracet k tomuto starému konfliktu? Možná chce, aby si lidé dokument pustili.

Doporučeno
Blake Lively v tichosti oslavila 37. narozeniny. Vyrazila do vily Taylor Swift Blake Lively v tichosti oslavila 37. narozeniny. Vyrazila do vily Taylor Swift 26. srpna 2024 v 15:50

Domů
Sdílet
Diskuse