Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2024 v 15:50
Čas čtení 1:20
Veronika Ábelová

Blake Lively v tichosti oslavila 37. narozeniny. Vyrazila do vily Taylor Swift

Blake Lively v tichosti oslavila 37. narozeniny. Vyrazila do vily Taylor Swift
Zdroj: Lionsgate Entertainment
OSOBNOSTI CELEBRITY
Uložit Uložené

Zatímco na internetu bublá ostrá kritika Blake Lively za její necitlivé chování při propagaci filmu Námi to končí, herečka vyrazila slavit do sídla své dobré kamarádky Taylor Swift.

Do sídla zpěvačky odjela Blake Lively společně se svými dětmi a manželem Ryanem Reynoldsem, který momentálně dobývá kina s hitem Deadpool & Wolverine. Spolu s nimi se oslavy účastnila i samotná Taylor Swift se svým přítelem Travisem Kelcem. Swift si momentálně dává pauzu od Eras Tour, ve kterém bude pokračovat v říjnu. Mezitím pravděpodobně odpočívá ve svém sídle v americkém státě Rhode Island, kde má k dispozici kromě luxusní vily i soukromou pláž, bazén a rozsáhlou zahradu.

Doporučeno
Trump si vymyslel podporu od Taylor Swift. Sdílel obrázek od umělé inteligence Trump si vymyslel podporu od Taylor Swift. Sdílel obrázek od umělé inteligence 20. srpna 2024 v 10:39

O oslavě informoval Daily Mail, zatímco ji ani jedna z celebrit nekomentovala veřejně. Blake Lively se na sociálních sítích celkově odmlčela a nereaguje ani na nenávistné komentáře, které se nashromáždily u jejího posledního příspěvku na Instagramu. Jejím fanouškům se totiž nelíbilo, jak Blake komunikace s novináři a sarkastické odpovědi na otázky ohledně domácího násilí směřované k jejímu nejnovějšímu filmu It Ends With Us. Tam Lively ztvárnila postavu Lily, která se rozhoduje mezi láskou k násilnickému neurochirurgovi nebo ke své středoškolské lásce.

Před uvedením filmu ale internetem kolovaly i spekulace o sporu mezi Lively a jejím kolegou Justinem Baldonim, které udajně mohly za jeho absence na tiskových konferencích k filmu. To ale není všechno, kvůli čemu se strhla lavina kritiky na jméno herečky.

Mnozí také odsuzují to, že k propagaci filmu využila svou značku alkoholu. Jeden z jejich blízkých sdělil magazínu Daily Mail, že Lively se nyní obává, jestli veřejná kritika nevyústí v konec její kariéry. „Opravdu chce pokračovat v produkci, režii i herectví, ale ví, že potřebuje na minutu udělat krok zpět a přehodnotit budoucnost,“ uvedl zdroj.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Betty Buzz (@bettybuzz)

Nelze opomenout ani trapas, kterého se Lively dopustila při rozhovoru s finskou reportérkou Kjersti Flaa v roce 2016. Při rozhovoru totiž reportérka pogratulovala Lively k těhotenskému bříšku, protože v tu dobu herečka oznámila, že čeká miminko. Na oplátku Lively popřála reportérce to samé, i když očividně těhotná nebyla.

Doporučeno
Blake Lively během rozhovoru gratulovala moderátorce k těhotenskému bříšku. Komentář se jí dotkl, ve skutečnosti dítě nečekala Blake Lively během rozhovoru gratulovala moderátorce k těhotenskému bříšku. Komentář se jí dotkl, ve skutečnosti dítě nečekala 17. srpna 2024 v 13:40

Lively se teď snaží, aby jí kritika a nenávist neovlivnila. Není to pro ni ale lehké, jak uvedla jedna z blízkých osob herečky DailyMailu.

Domů
Sdílet
Diskuse