Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2024 v 13:40
Čas čtení 1:06
Radoslava Juračková

Blake Lively během rozhovoru gratulovala moderátorce k těhotenskému bříšku. Komentář se jí dotkl, ve skutečnosti dítě nečekala

Blake Lively během rozhovoru gratulovala moderátorce k těhotenskému bříšku. Komentář se jí dotkl, ve skutečnosti dítě nečekala
Zdroj: Sony Pictures
OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Záznam moderátorka zveřejnila až po osmi letech, prý kvůli necitlivému komentáři herečky chtěla se svojí prací skončit.

Norská moderátorka a novinářka Kjersti Flaa zveřejnila před pár dny na YouTube video z roku 2016, ve kterém dělala rozhovor s herečkou Blake Lively a její kolegyní Parker Posey. V té době jim vyšel dobový film Café Society. Interview získalo během pár dní více než 1,5 milionu zhlédnutí. Novinářka ho totiž kvůli chování Lively nazvala „Rozhovor s Blake Lively, kvůli kterému jsem chtěla skončit se svou prací“.

Doporučeno
10 nejlepších krimi seriálů s mysteriózní zápletkou či zvratem, které teď najdeš na Netflixu 10 nejlepších krimi seriálů s mysteriózní zápletkou či zvratem, které teď najdeš na Netflixu 12. srpna 2024 v 16:30

V úvodu rozhovoru pogratulovala Flaa k těhotenskému bříšku herečky, která v té době čekala dítě. „I já tobě gratuluji k bříšku,“ odpověděla jí Lively místo poděkování. Komentář na postavu moderátorky se jí dotkl, protože ona v té době těhotná nebyla.

Lively na moderátorku reagovala podrážděně

Moderátorka se později hereček zeptala, jak se jim líbily dobové kostýmy, ve kterých natáčely. Zmiňovaný film je totiž z období 30. let minulého století. „Každý se ptá na oblečení. Mě by jen zajímalo, jestli by se na to zeptali mužů,“ odpověděla herečka. Novinářka jí odpověděla, že by se zeptala i opačného pohlaví.

„Není snad v pořádku někomu poblahopřát k těhotenství nebo se zeptat další ženy na kostýmy, které nosí ve filmu? Řekněte mi v komentářích,“ napsala později Flaa pod video.

Doporučeno
Porsche Boy: Nechci si na nic hrát. Snažím se vyhnout dospěláckému myšlení Porsche Boy: Nechci si na nic hrát. Snažím se vyhnout dospěláckému myšlení 11. srpna 2024 v 13:00

Fanoušci se postavili na stranu moderátorky

V souvislosti se zveřejněným rozhovorem začali uživatelé sociálních sítí novinářku ve velkém podporovat a hovoří i o „pádu“ Blake Lively. „Když se tyto dvě ženy dokáží takto chovat k profesionální reportérce před kamerami, představte si, jak se chovají ke členům štábu nebo k obyčejným lidem,“ napsal jeden z uživatelů.

Lively si během rozhovoru totiž více povídala se svou kolegyní a s moderátorkou diskuse navázala oční kontakt jen občas. Za slova podpory novinářka nově poděkovala v příbězích na instagramovém profilu.

Domů
Sdílet
Diskuse