Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2024 v 7:45
Čas čtení 0:57
Ella Petrová

Zahraje si Taylor Swift v seriálu Jen vraždy v budově? Selena Gomez by prý byla nadšená

Zahraje si Taylor Swift v seriálu Jen vraždy v budově? Selena Gomez by prý byla nadšená
Zdroj: Getty
FILMY A SERIÁLY KRIMI SERIÁLY PROGRAM DISNEY+ SELENA GOMEZ TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Čtvrtá řada seriálu měla právě premiéru. Jak to bude s pátou sérií a existuje šance, že by se v ní mohla objevit populární zpěvačka?

Selena Gomez hraje v seriálu hlavní roli, a je jeho výkonnou producentkou. Nyní prozradila, že by byla nadšená, kdyby se v něm objevila její slavná kamarádka Taylor Swift.
 
„Ach ano, to by bylo úžasné!“ reagovala Gomez na otázku, zda by chtěla, aby si v seriálu zahrála společně se svou nejlepší přítelkyní, zpěvačkou Taylor Swift. Prozradila to na premiéře čtvrté sezóny seriálu.

Doporučeno
Časopis Forbes zařadil Taylor Swift na seznam nejbohatších lidí planety. Její jmění přesáhlo miliardu Časopis Forbes zařadil Taylor Swift na seznam nejbohatších lidí planety. Její jmění přesáhlo miliardu 3. dubna 2024 v 9:30

„Ona je ale trochu zaneprázdněná, přátelé,“ doplnila k nabitému programu zpěvačky. Herecký kolega Seleny Gomez Steve Martin poté zavtipkoval, že jim Taylor kvůli tomu neustále volá: „Poslouchejte, ona nám volá každý den. Hele – právě teď volá. No, vezmu to raději později.“
 
Poté Martin ocenil dlouholeté přátelství Gomez a Swift. Poznaly se už v roce 2008 a dodnes o sobě říkají, že jsou nejlepší kamarádky. „Taylor Swift zvládá všechno perfektně a Selena také. V situacích, ve kterých jsem ji viděl, působí velmi vyrovnaně, všechno dělá tak snadno. A já vím, že nad něčím takovým člověk musí přemýšlet,“ uvedl herec. Na to konto mu Selena odpověděla: „Kéž bych to nahrála, abych jí to poslala!“
 
Taylor si naposledy zahrála ve dva roky starém filmu Amsterdam, a to roli truchlící dcery. Před tím si střihla roli Bombaluriny v muzikálu Cats z roku 2019. Mimo to se objevila ve filmech Dárce, Lorax, Na svatého Valentýna a v seriálech Nová holka či Kriminálka Las Vegas.
 
Seriál Jen vraždy v budově obdržel řadu nominací na cenu Emmy. Právě Selena Gomez obdržela svou vůbec první nominaci na tuto cenu.

Domů
Sdílet
Diskuse