Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. dubna 2024 9:30
Čas čtení 0:35
Radka Klučárová

Časopis Forbes zařadil Taylor Swift na seznam nejbohatších lidí planety. Její jmění přesáhlo miliardu

Časopis Forbes zařadil Taylor Swift na seznam nejbohatších lidí planety. Její jmění přesáhlo miliardu
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagačný materiál
HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Taylor Swift je fenomén. V posledních měsících sklízí jeden úspěch za druhým a nyní se jí podařilo dostat se na seznam nejbohatších lidí světa.

Zpěvačka Taylor Swift se s majetkem ve výši 1,1 miliardy dolarů (více než 930 milionů eur) dostala na seznam nejbohatších lidí světa podle časopisu Forbes. Připojila se tak k Elonu Muskovi a Bernardu Arnaultovi, píše BBC.

Doporučeno
Tohle je 100 nejbohatších lidí světa. Na jakém místě jsou Češi? Tohle je 100 nejbohatších lidí světa. Na jakém místě jsou Češi? 2. dubna 2024 17:24

V roce 2024 byl zaznamenán rekordní počet miliardářů a miliardářek, konkrétně 2781. Forbes také uvádí, že světová elita je bohatší než kdykoli předtím. V letošním roce dosáhl její společný majetek ohromujících 14,2 bilionu dolarů.

Taylor Swift vyhrála desku roku.
Taylor Swift vyhrála desku roku. Zdroj: TASR

Zpěvačka a skladatelka válcuje hitparády a sklízí jeden úspěch za druhým. V posledních měsících se o ní mluví více než kdykoli předtím. Na svém kontě má rekordní čtyři ceny Grammy za nejlepší album, a její album 1989 (Taylor's Version) se dokonce stalo nejprodávanější vinylovou deskou loňského roku.

Doporučeno
Hit z Festivalu otrlého diváka je druhým nejlépe hodnoceným filmem ve světě hned za Dunou! Šílenost s bobry si prý zamiluje každý Hit z Festivalu otrlého diváka je druhým nejlépe hodnoceným filmem ve světě hned za Dunou! Šílenost s bobry si prý zamiluje každý 2. dubna 2024 15:28

Její vliv se však neodráží pouze ve světě hudby. Od té doby, co začala chodit s hráčem amerického fotbalu Travisem Kelcem a svou přítomností ho podporuje na zápasech, se zvýšila i sledovanost NFL.

Taylor Swift na Eras Tour.
Taylor Swift na Eras Tour. Zdroj: Getty Images / TAS2023
Domů
Sdílet
Diskuse