Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 22. září 2024 v 15:40
Čas čtení 0:26
Vincenc Novák

Jennifer Aniston prozradila, proč už po Přátelích nikdy nenatočí další sitcom

Jennifer Aniston prozradila, proč už po Přátelích nikdy nenatočí další sitcom
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY FRIENDS JENNIFER ANISTON
Uložit Uložené

Americká herečka se o důvodech rozpovídala v podcastu SmartLess.

Důvodem, proč Aniston nechce být součástí dalšího sitcomu, jsou dobré vzpomínky, které na natáčení Přátel má. „Kdybych věděla, že to bude stejný zážitek jako s těmi lidmi, tak ano, ale pochybuji, že se to někdy stane,“ řekla. Informoval o tom server Deadline.

Doporučeno
Jennifer Aniston neměla být Rachel a Central Perk neexistuje. Tohle je 11 věcí, které nevíš o Přátelích Jennifer Aniston neměla být Rachel a Central Perk neexistuje. Tohle je 11 věcí, které nevíš o Přátelích 22. září 2024 v 8:00

Natáčení seriálu označila za nejoblíbenější část své dlouhé herecké kariéry. Dodnes jí prý chybí tehdejší harmonogram natáčení, který byl podle jejích slov tím „nejlepším na světě“. 

Seriál Přátelé se natáčel mezi lety 1994 až 2004 a dodnes se jedná o jeden z nejoblíbenějších sitcom na světě. Šest jeho hlavních představitelů – Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow a Matthew Perry – se díky němu stalo světově populárními. 

Domů
Sdílet
Diskuse