Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 10. října 2024 v 10:48
Čas čtení 0:42
Magdalena Trajerová

Taylor Swift darovala pět milionů dolarů na pomoc po hurikánech

Taylor Swift darovala pět milionů dolarů na pomoc po hurikánech
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagačný materiál
HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Taylor Swift darovala 5 milionů dolarů, přibližně 115,5 milionů korun, na podporu floridským oblastem, které v posledních dvou týdnech zasáhly dva hurikány.

Organizace Feeding America ve středu poděkovala čtrnáctinásobné držitelce Grammy za to, že darovala nemalou částku (v přepočtu 115,5 milionů korun) na pomoc oblastem zasaženým hurikány. Floridou se před dvěma týdny prohnal hurikán Helene. Zatímco se však oblast snažila vzpamatovat z ničivých důsledků bouře, zasáhl Floridu druhý hurikán s názvem Milton.

Doporučeno
Hurikán Milton udeřil na pevninu. Dva miliony lidí jsou bez proudu, podívej se na hrozivé záběry Hurikán Milton udeřil na pevninu. Dva miliony lidí jsou bez proudu, podívej se na hrozivé záběry 10. října 2024 v 10:04

„Jsme nesmírně vděční Taylor Swift za její štědrý dar ve výši 5 milionů dolarů na pomoc po hurikánech Helene a Milton,“ uvedla v prohlášení generální ředitelka společnosti Feeding America Claire Babineaux-Fontenotová. „Tento příspěvek pomůže komunitám obnovit a zotavit se a poskytne nezbytné potraviny, čistou vodu a zásoby lidem postiženým těmito ničivými bouřemi. Společně tak můžeme mít skutečný dopad na podporu rodin, které se budou muset vypořádat s nadcházejícími problémy. Děkujeme vám, Taylor, že jste s námi v hnutí za ukončení hladu a že pomáháte komunitám v nouzi.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Feeding America (@feedingamerica)

Od té doby, co hurikán Helene udeřil na Floridě, vyslala organizace Feeding America do 11 potravinových bank více než 140 nákladních automobilů plných potravin, pitné vody a dalších humanitárních potřeb. 

Zpět
Sdílet
Diskuse