Sobota 21. 4. 2018 svátek má Alexandra

hledej na refresheru

Doporučujeme zapnout browser notifikace, pokud budeš přihlášený na Refresheru na tomto zařízení.

FAST GOOD: Příprava šťavnatého steaku nebo pečení domácího křupavého chleba nemusí být věda

Třetí pokračování seriálu o vaření, který vás naučí připravit si chutné jídlo za relativně krátký čas.

30. srpen 2015, 10:24

Třetí pokračování seriálu o vaření, který vás naučí připravit si chutné jídlo za relativně krátký čas.

Relace FAST GOOD je tu s třetím pokračováním a již zaběhnutým formátem. Máme velou radost z pozitivních ohlasů, kterých je opravdu dost. Návod na to, jak si doma připravit chutné jídlo, aniž byste v kuchyni zestárli, tu pro vás máme i dnes a opět se budeme věnovat poměrně problematickým záležitostem, u kterých se dá relativně snadno udělat chybička a pokazit tak celý kulinářský zážitek. V předešlých dílech se náš šikovný kuchař Učko věnoval přípravě chilli hot-dogu a pochoutce z mletého masa s názvem kofta. V nejnovějším díle se podíváme na přípravu steaku s domácím chlebem. Díl má o něco delší minutáž, než jsme si původně pro naši relaci stanovili, ale o to užitečnější obsah vás čeká. Přece jen, naučit se jednoduchou přípravu křupavého domácího chleba stojí za pozornost a také se mohou hodit i skills ohledně práce s kynutým těstem přímo od profesionála, nemluvě o tipech, jak ochucovat pečené maso.
 
Přejeme příjemné sledování a nezapomeňte, že FAST GOOD najdete ve fotkách i na Instagramu.
 

Vyjádři svůj názor na článek
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Odpad Méně takových článků
Super! Více takových článků
Řekni nám, proč se ti článek nelíbí:
Děkujeme za tvůj názor!
Pomáhá nám i autorům při zkvalitňování obsahu na stránce.
Líbil se ti článek? Sdílej ho přátelům
NAHORU
Diskuse15 komentářů
nebo odeslat jako anonym
15 komentářů
Seřadit komentáře podle oblíbenosti času přidání
avatar
Meky Žbirka30. srpen 2015, 10:55

Varím, varíš, varíme :)) po rokoch som sa dal na varenie aj ja, veľký LAJK ako to vy mladí hovoríte, za tento článok a ešte otázočka, vo videu hovorí, že má vlastnú reštauráciu... vie mi niekto povedať jej názov a kde sa nachádza? Pekný deň :))

22 Odpovědět · Nahlásit
avatar
geňo30. srpen 2015, 12:15

Pentagon vo Vrakuni

4 Odpovědět · Nahlásit
avatar
no ne?30. srpen 2015, 15:21

geno len pre teba https://www.youtube.com/watch?v=nc_LIR5ExIU

0 Odpovědět · Nahlásit
avatar
Meky Žbirka30. srpen 2015, 12:31

Geňo to si nemusel, veď všetci veľmi dobre vieme, odkiaľ si :))

8 Odpovědět · Nahlásit
avatar
geňo30. srpen 2015, 15:11

ja som rodeny petrzalcan

0 Odpovědět · Nahlásit
avatar
PharmDr.30. srpen 2015, 10:46

Vždy, keď dopozerám ďaľší diel, mám chuť vletieť do kuchyne a začať variť. Paráda, teším sa na pokračovanie :) thumbs up

13 Odpovědět · Nahlásit
avatar
Richard30. srpen 2015, 10:41

Extrémne cením! Super...

7 Odpovědět · Nahlásit
avatar
FAST GOOD30. srpen 2015, 14:07

v čase, keď sa natáčal tento diel, tak Učko pracoval v reštauráci Pigis v Bánskej Bystrici. Reštauráciu nevlastnil, no pracoval v nej ako šéfkuchár a cítil sa v nej ako vo vlastnej :)
Aktuálne sa presťahoval do Prahy

6 Odpovědět · Nahlásit
avatar
Rishko30. srpen 2015, 12:03

Pááána vediet takto varit :) ale velky palaec hore davam za tuto relaciu TOPKA ! :)

3 Odpovědět · Nahlásit
avatar
Jonatan30. srpen 2015, 11:34

Chleba topp

1 Odpovědět · Nahlásit
avatar
nick30. srpen 2015, 12:31

Tie emócie toho šéfkuchára pri varení mi ihneď pripomenuli Randyho z SP. https://www.youtube.com/watch?v=NgHbznYKRm4

0 Odpovědět · Nahlásit
avatar
Sihi30. srpen 2015, 11:07

paráda ! super pořad. ak smiem, kde má reštauráciu tento pánko? :)

0 Odpovědět · Nahlásit
avatar
Zödöy Nyik31. srpen 2015, 0:31

s tymi kvasnicami sa zbytocne jebal, normalne ich mal dat do vlaznej vody a o tolko dat potom menej vody. potom urobil normalny biftek, akurat ho dojebal tym ze ho na hrubo nakrajal, tak neviem ake maso z dovozu tam dal, ale povedal by som ze to zviachal jak backoru potom. normalne to mal nakrajat na 2-3 milimetre jak bifteka, a dolozit inym masom, napriklad krkovicou, alebo hydinovou sunkou. v Arby's fastfoode robia "meat mountain", tam davaju 8 druhov masa. a bejby spenat a rukola a podobne veci, okej, a kludne tam moze dat aj normalny salat, dolezite je tam to maso

-1 Odpovědět · Nahlásit
avatar
blivajz31. srpen 2015, 14:47

biftek s krkovicou a hydinovou sunkou? ty si riadne dogabany... :D

-1 Odpovědět · Nahlásit
avatar
nehehe30. srpen 2015, 11:11

po zoo porne ste vyhladli cooo? :)

-1 Odpovědět · Nahlásit
ZOBRAZIT DALŠÍ KOMENTÁŘE
Nejčtenější