Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2015 19:13
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nejlepší záběry a nebezpečné kousky s GoPro za rok 2015 v jedné kompilaci plné adrenalinu a zábavy

ZAJÍMAVOSTI VIDEO
Uložit Uložené

Poohlédněte se s námi za uplynulým rokem díky kompilaci těch nejlepších záběrů, které se podařilo zachytit na GoPro kameru. Nechybí pořádná dávka adrenalinu, prostor však dostala i řada méně akčních záběrů.

Konec roku již tradičně znamená rekapitulaci těch nejzásadnější událostí a momentů, které posledních dvanáct měsíců přineslo. V rámci nejrůznějších oblastí z toho důvodu vznikají zajímavé kompilace, které v několika málo minutách diváky těmito významnými okamžiky provedou. Výjimkou nejsou ani dobrodružná a adrenalinová videa pořízená akční GoPro kamerou, na kterou se letos podařilo zachytit poměrně solidní množství kvalitního materiálu, díky čemuž o pořádnou dávku zábavné podívané nebylo nouze. Výsledný pětiminutový mash-up, který byl na youtubový kanál GoPro nahrán před pár dny, tak tvoří výběr nejlepších záběrů, které byly během uplynulého roku pořízeny při různých příležitostech, jako například natáčí nebezpečných adrenalinových kousků. O mnohých z nich jsme vás v minulosti hbitě informovali již při jejich původním zveřejnění, v nové kompilaci si je tak můžete společně s námi ještě jednou připomenout.

Rozmanitý průřez na videu níže nabízí úchvatný výlet z podmořského světa přes městské prostředí nebo závodní okruhy až po zasněžené vrcholky hor, samozřejmě ale nechybí ani atraktivní plachtění vzduchem pomocí wingsuit kombinézy. Prostor však dostávají i záběry, které se žádných sportovních disciplín nebo extrémní formy zábavy netýkají. Na své by si tak měl přijít víceméně každý divák. Nyní už ale bez dalších slov a zbytečných průtahů přejděme k tomu hlavnímu, a sice samotnému sestřihu toho nejlepšího, co za rok 2015 GoPro kamerky natočily. Příjemnou podívanou. 

Bude podobně plodný i následující rok?

Domů
Sdílet
Diskuse