Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2016 12:00
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Justin Bieber živě odzpíval cover Tupacovy skladby Thugz Mansion. Doprovázela ho jen akustická kytara

HUDBA
Uložit Uložené

JB je fanouškem snad nejznámějšího rapera historie, ale jak mu jde rapování, respektive zpívání jeho písní?

Není žádným tajemstvím, že Justin Bieber je fanouškem hip-hopu a že do tohoto žánru již vícekrát vkročil. Během nedávné návštěvy rádia BBC Radio 1 se rapovým směrem vydal opět. JB se odhodlal živě předvést cover jedné velmi populární skladby od snad nejznámějšího rapera historie. Pokud jsi to tipoval na Tupaca, tak ses trefil a co se songu týče, jde o Thugz Mansion z alba Better Dayz. Onen track vyšel ve více podobách, ale kanadský zpěvák si zvolil verzi, na níž původně hostoval Anthony Hamilton.
 
Biebse při prezentování coveru Thugz Mansion doprovázela jen akustická kytara. Je třeba uznat, že mladý Kanaďan se na 2Pacovo originální provedení ani zdaleka nechytal, zároveň však musíme doplnit, že ho oceňujeme za to, že takovým způsobem vzdává veřejně hold legendě hip-hopu jako žánru. Záznam z BBC 1 si prohlédni níže a v případě, že nevíš, o čem Thugz Mansion je, prozradíme ti to. Je to Tupacova alternativa k ráji, dobře to ozřejmují řádky: „Y'knahmean? Where do niggas go when we die? / Ain't no heaven for a thug nigga / That's why we go to thug mansion / That's the only place where thugs get in free / And you gotta be a G, at thug mansion." 

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse