Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2016 22:27
Čas čtení 0:00
Tibor P.

Norský letecký dopravce může vyučovat marketing. Rozvod slavného hollywoodského páru využil k originální propagaci svých letenek

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Rozvod Brada Pitta a Angeliny Jolie se dotkl i leteckého průmyslu.

Jeden z nejznámějších světových párů se rozvádí. Manželství Brada Pitta a Angeliny Jolie mělo vážné trhliny a svět před několika dny obletěla zpráva, že krásná herečka podala žádost o rozvod. Jak jsme psali již před několika dny, oficiální verze hovoří o nespokojenosti Angeliny s tím, jak Brad vychovával jejich šest potomků. Bulvár však hovoří o údajné nevěře ze strany Brada, který se měl zaplést s jeho francouzskou kolegyní Marion Cotillard. Ať je to jak chce, s největší pravděpodobností po dlouhých letech končí éra páru Brangelina, jak s oblibou tuto dvojici označovala světová média. To, že se novináři budou ve svých článcích věnovat dvěma známým tvářím showbyznysu, se dalo předpokládat. Stejně se dalo očekávat, že se bulvár pokusí odhalit jiný, více šokující důvod rozvodu. V éře rozkvětu internetu nebylo překvapením ani množství vtipných obrázků a komentářů na toto téma. Ale že některá z velkých společností využije takovou situaci na propagaci vlastních produktů a služeb, čekal zřejmě jen málokdo.
 
Na internetu se totiž začala virálně šířit fotografie, na které je zachycen reklamní banner norského leteckého dopravce Norwegian zveřejněný v tisku. Na této informaci by nebylo nic překvapivého nebýt samotného obsahu. Jeho slogan totiž zní: Brad is single, s podtitulem Los Angeles. From/one way, incl taxes. Anglicky zdatní jedinci jistě pochopili, že jde o reklamu na akční jednosměrné resp. zpáteční letenky do/z Los Angeles, které společnost Norwegian svým zákazníkům nabízí. Bude zajímavé sledovat, do jaké míry tato úderná kampaň zvýší prodej těchto letenek. Lidem, kteří se u tohoto přepravce starají o marketing, patří veškerá čest. Jde o skutečně originální reklamu. 

Norský letecký dopravce může vyučovat marketing. Rozvod slavného hollywoodského páru využil k originální propagaci svých letenek
Zdroj: FB Viralmente

Zkuste do komentářů napsat zajímavý reklamní slogan na libovolný produkt tak, aby jeho znění reflektovalo situaci v Česku. Těšíme se na vaše nápady.

Domů
Sdílet
Diskuse