Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2016 10:26
Čas čtení 0:00
Tibor P.

Zapomnětlivý Slovák nechal tašku plnou marihuany v jednom z rakouských vlaků. O pomoc požádal tamější železnice

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Nápad oslovit vedení rakouského železničního dopravce zřejmě nebyl nejšťastnější.

Rakouské spolkové železnice – železniční dopravce u našich jižních sousedů musel být velmi překvapený, když ho kontaktoval 31letý slovenský občan s dotazem, zda se nenašla jeho taška, kterou si zapomněl v jednom z vlaků. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby obsahem tašky nebyly dva sáčky plné marihuany. Tašku Slováka, který dlouhodobě žije v městečku Mistelbach na území Dolního Rakouska, zpozorovali spolucestující ve vlaku poté, co se k ní během cesty delší dobu nikdo nehlásil. Upozornili na to i průvodce, který zalarmoval policii, jelikož bylo v jejím okolí cítit silné aroma z listů drogy.

„Kurýr“ si zřejmě nevybral svůj šťastný den – nejprve si nelegální obsah zapomněl ve vlaku, následně na sebe upozornil telefonátem a nakonec se vrátil na základě instrukcí po tašku. Nicméně na stanici Vídeň-Floridsdorf, kam se měl podle pokynů dostavit, ho čekala pouze prázdná taška a policisté, kteří ho zadrželi a uvalili na něj vazbu. Na muže zřejmě čekají velmi náročné dny a pravděpodobně se nevyhne trestu. Co k tomu všemu dodat?

Zapomnětlivý Slovák nechal tašku plnou marihuany v jednom z rakouských vlaků. O pomoc požádal tamější železnice
Zdroj: wikipedia.org
Domů
Sdílet
Diskuse