Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2016 14:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zoo Tour? Za mikrofonem v Uhelně se vystřídá James Cole, Vladimir 518, Maniak a Zverina

REFRESHER
Uložit Uložené

Už 4. listopadu si můžete užít narvanost, Zoo, velkej úlet.

Když vyrazí na tour James Cole, Maniak a Zverina, je jasné, že to bude divočina. V Uhelně se navíc objeví titáni českého rapu Vladimir 518 a DJ Mike Trafik! Pět hvězd na jednom top mejdanu? Už 4. listopadu v Uhelně! Tohle si může nechat ujít jen blázen. Na majku se vystřídá obří energie. Maniak nechává na pódiu duši a nechá ji i v Uhelně. Jeho show začínají být po Čechách legendární. James Cole nemusí nikoho přesvědčovat. Jeden z nejoriginálnějších českých umělců má aktuálně venku nečekaně znějící album Orfeus, ale na koncertech samozřejmě hraje i své klasiky. Zverina by za majkem utahal kde koho. Silný hlas, skvělá flow a totální showmanství.

Vladimir 518 a DJ Mike Trafik jsou stálice, top flow, beton, svaly. Kdo viděl jejich živou show, ten ji chtěl vidět znova. Davy řvou, ruce jsou nahoře, Vladimir nechává na pódiu všechno - jakoby nebyl zavedená legenda. A když má za zády legendárního DJe a dvorního producenta PSH jménem Mike Trafik, není co řešit.

Zoo Tour? Za mikrofonem v Uhelně se vystřídá James Cole, Vladimir 518, Maniak a Zverina

Vstup: 150 Kč předprodej + poplatky nebo 200 Kč na místě
Vstupenky zakoupíte v předprodeji sítě ticketstream.cz nebo osobně na pokladně restaurace UHELNA.

Domů
Sdílet
Diskuse