Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2016 1:31
Čas čtení 0:00
Marek R.

Fotbalová lahůdka. Moussa Sow předvedl ukázkové nůžky proti hvězdnému de Geovi, kterému nedal žádnou šanci

SPORT
Uložit Uložené

Lépe to trefit ani nešlo.

Manchester United stále není schopen navázat na nesmírně úspěšné roky z dob SAF, a tak nejslavnější anglický klub nenajdeme v Lize mistrů, ale jen v Evropské lize. I v ní se však trápí a po včerejším kole dokonce spadl na třetí, tedy nepostupovou příčku.
 
Ve čtvrtečním zápase proti domácímu Fenerbahce prohrávali již v samotném úvodu a gól to byl opravdu parádní. Útočník Moussa Sow z ničeho nic vytáhl ze svého repertoáru výstavní nůžky, na které nestihl včas zareagovat David de Gea. Tento týden jsme viděli množství krásných gólů, ale tento přece jen nad nimi trošku vyčníval.

 

Noční můra Manchesteru United pak pokračovala i ve druhém poločase, kdy se za turecký celek prosadil Lens a domácí tak šli už do dvoubrankového vedení. Rudí ďáblové po skvělé trefě Rooneyho sice snížili, ale tento zásah přišel již velmi pozdě a domácí tak vyhráli 2:1, čímž se dostali na druhé místo ve skupině. Naopak Manchester United je na nepostupové třetí příčce.

Domů
Sdílet
Diskuse