Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2016 17:38
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Harley Quinn honí Jokera v nových akčních ukázkách z prodloužené verze Suicide Squad

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Stále nejste rozhodnutí, zda si obstaráte rozšířenou edici? Nuže, nejnovější klipy s novými záběry by vás mohly přesvědčit.

Jak už mnozí z vás jistě velmi dobře vědí, komiksová týmovka s názvem Suicide Squad se již zanedlouho dočká své rozšířené verze. Tzv. the Extended Edition bude obsahovat celkem 13 minut vystřižených záběrů, přičemž na Blu-ray a DVD si ji v případě zájmu budete moci opatřit již od 13. prosince 2016. A o tom, že by to mohla být docela dobrá investice, vás dnes přesvědčí hned dva nové klipy pod textem. Zatímco první je zaměřen na akční flashbackových scénu, v níž se Harley vrhne do cesty Jokerovi a jeho extravagantnímu vozidlu, ten druhý se nese v duchu krátkého rozhovoru mezi Crocem a již výše zmíněnou Harley Quinn. No ještě předtím, než se na ně vrhnete, nám nezapomeňte dát vědět, zda si plánujete tuto rozšířenou edici zakoupit.

Domů
Sdílet
Diskuse