Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2016 23:17
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Sherlock odkrývá své největší tajemství ve finálním traileru pro 4. sérii

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéra čtvrté a pravděpodobně i poslední série se blíží.

Premiéra 4. série populárního britského seriálu Sherlock je už skutečně za dveřmi. Nyní dorazila zpráva, která mnohým skalním fanouškem z Česka nahrne slzy do očí. Ve Spojených státech totiž budou moci diváci zajít 16. ledna (den po odvysílání v Anglii) do 350 kinosálů napříč Amerikou a prohlédnout si závěrečnou epizodu s názvem The Final Problem. Samozřejmě, k čemu by lidé šli do kina na něco, co doma uvidí za pár hodin zdarma? No, asi nemusíme odpovídat, že jsou projekty, které bychom si na velkém plátně vždy prohlédli rádi, ale lákadlem kromě toho bude i 15 minut bonusových scén. A to bychom už brali. Zašli byste do kina, pokud byste měli možnost?

Aby toho ale nebylo málo, jen před malou chvílí světlo světa spatřil nový trailer, který nás seznamuje se zásadní informací – to, co se bude dít, už nebude jen hrou. Skutečně jde do tuhého a vypadá to, že budeme opravdu trnout, zda budou vůbec naši hrdinové na samém konci čtvrté série stát pohromadě a živí.

Domů
Sdílet
Diskuse