Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2016 16:37
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Rozmazlená bohatá mládež v Londýně zapálila Mercedes-Benz třídy G. Prý se nudili natolik, že jim to přišlo jako skvělý nápad

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

A drahé hodinky Rolex skončily v záchodové míse.

Již několikrát v minulosti jsme ti představili bláznivý život rozmazlených mladých lidí, z nichž většina měla to štěstí, že se narodili do správné rodiny, avšak zdá se, že bohatá mládež se již skutečně začíná nudit. Známý profil na Instagramu Rich Kids of London se v posledních dnech tradičně zaplňoval fotografiemi peněz, aut a šperků, ale když se tam objevilo video, na kterém parta mladých lidí zapálí Mercedes-Benz třídy G, internet se rozhodl zareagovat. Už na první pohled je vidět, že vozidlo nepatřilo k těm nejnovějším, ale i přesto muselo mít stále hodnotu několika stovek tisíc korun, a když se pak organizátoři nezvyklé schůzky u ohně zeptali, proč vlastně auto zapálili, dočkali se jen odpovědi, že se zkrátka nudili.

Očividně na tom něco bude, protože podobně kontroverzní video se na profilu objevilo i před pár dny. V něm člověk ukazuje luxusní hodinky značky Rolex, aby je pak jednoduše spláchl v záchodě. Hloupost těchto mladých lidí zřejmě nemá hranice, ale doufáme, že se jednou ze svého chování poučí a přestanou být závislí na úspěchu svých profilů na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse