Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2016 14:18
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Už brzy si budeš moci koupit pannu na sex vypadající jako tvé kamarádky. Přizpůsobit lze i hlas nebo barvu očí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sexuální roboti ovládnou naše ložnice.

Dny, kdy jsi musel využívat výhradně svou fantazii při erotických představách se svými kamarádkami či kamarády, jsou již sečteny. V době, kdy se do popředí stále více dostávají sexuální panenky, se pomalu bourají hranice mezi realitou a iluzí, takže v průběhu několika let už budeš moci mít doma dokonalou repliku své bývalé přítelkyně, se kterou vám to v posteli tak dobře klapalo. Odborník na průmysl se sexuálními panenkami David Levy se v nejnovějším rozhovoru vyjádřil, že je jen otázkou času, kdy začnou společnosti nabízet možnost přiložit fotografie konkrétního člověka, na jehož základě si zákazník bude chtít nechat panenku vyrobit.

Čeká nás tedy bouřlivá budoucnost a výrobci přitom již nyní den co den přicházejí s novými doplňky a součástmi, díky nimž jsou panenky více a více realističtější. Jak říká David, chybí nám už jen krůček k tomu, abychom si mohli vybrat sexuální panenku se stejnou výškou, barvou očí či dokonce stejným hlasem. A to ani zdaleka není všechno, protože v budoucnu můžeme očekávat i nástup sexuálních robotů schopných i reálné komunikovat a bavit se s námi o tématech, které nám budou blízké. Společnost RealDoll například již v současnosti vyrábí panenky, které by si člověk snadno spletl s reálným člověkem a v příštím roce se chystá na trh přinést i prvního robota schopného mluvit, vibrovat a dokonce bude mít tělesnou teplotu připomínající tu naši. Jeho cena by se měla sice pohybovat kolem 400 000 korun, ale čím více se bude tento průmysl rozrůstat, tím budou ceny postupně klesat. Pokud bys tedy chtěl mít sexuální panenku v podobě té kamarádky, o které se ti už tolikrát zdálo, ještě budeš muset minimálně pár měsíců počkat, ale můžeš si být prakticky jistý, že tvůj sen bude jednoho dne možno splnit.

New head, "Denise" soon to be fitted for robotics #realdoll #madeinusa #realbotix

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


Olivia RD2 photo by @thestacyleigh #realdoll

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


Body E RD2 ... All dolls are $750 off right now! Come check out the March Madness Special! #marchmadness #realdoll

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


New BT5 Nova. #marchmadness #boytoydolls #realdoll

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


Realdoll hybrid Quinn, amazing shoot by Stacy Leigh. #sexbot #realbotix #realdoll

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


Domů
Sdílet
Diskuse