Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2016 10:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C a Speezy posílají vánoční překvapení v podobě videoklipu na společnou věc Sin City

HUDBA
Uložit Uložené

Pár záběrů jsme si mohli všimnout už na sociálních sítích, ale teď tu máme i kompletní výsledek.

HYPE a Sila jsou již několik týdnů venku, Refresher je již stihl odhodnotiť v žebříčku deseti nejlepších počinů za rok 2016, a tak už nezbývá nic jiného, jen potěšit fanoušky nějakým tím bonusem například v podobě videoklipu. Pil C i Shakespeareit Speezy si na albech vyměnili featuringy, a když jsme na jejich instagramových stories viděli záběry z natáčení, nebyli jsme si zcela jisti, zda se jedná o přípravu vizuálu na skladbu Jetpack nebo Sin City. Obě tyto věci si však snad všichni oblíbili natolik, že nám to bylo vlastně jedno. No a teď už víme, že šlo o právě druhou zmíněnou skladbu.

O její hudební produkci se postaral všem dobře známý Abe, kterého můžeme s čistým svědomím zařadit do top trojky beatmakerů na Slovensku. Tradiční reprezent vizuál si pro nás připravil Cash T a Michal Nemtuda ve spolupráci s jeho A-Teamem. 

Domů
Sdílet
Diskuse