Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2017 10:34
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Na celé tři dny se nechal zavřít do úplné izolace, aby zjistil, co to udělá s jeho myslí. Už po dvou dnech se přitom může objevit poškození mozku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jen maličká místnost, postel a neustále svítící světlo.

Na YouTube existuje i část, kde nemusíš dlouhé hodiny zabíjet svůj čas díváním se na videa s kočičkami, ale můžeš se naučit něco nového a zajímavého. Jedním ze zástupců této vzdělávací části YouTube je i skupina kanálů Vsauce, v jejímž čele stojí Michael Stevens. Michael se poprvé do tvoření tohoto typu videí pustil ještě v roce 2010 a od té doby se jeho fanouškovská základna náramně rozrostla, takže v současnosti se může pyšnit několika miliony odběratelů a spoluprací se samotným YouTubem. V rámci projektu YouTube Red se Michael nejnověji nechal přemluvit k sérii zajímavých videí s názvem Mind Field, a i když je celá řada dostupná pouze po zaplacení poplatku za YouTube Red, první video je dostupné každému. 

Michael se v něm odvážně rozhodne podstoupit obrovský psychologický test, který spočívá v tom, že člověk musí celé 3 dny, tedy 72 hodin, strávit v absolutní izolaci v maličké místnosti, kde neustále svítí jasné světlo. Ani samotnému Michaelovi v některých částech experimentu nebylo všechno jedno a téměř ho ukončil předčasně, ale nakonec vydržel a zvládl celých 72 hodin. Snad ani nemusíme mluvit o tom, jak těžko ovlivňuje nedostatek stimulace mozek a celkovou psychiku člověka, takže se pohodlně usaď a užívej si fascinující experiment.

Domů
Sdílet
Diskuse