Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2017 10:39
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zmutovaný a nebezpečný had se dvěma hlavami? Argentinka našla v zahradě živočicha a dlouho nechtěla uvěřit, že jde jen o fascinující housenku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Není živočich jako živočich.

Pokud se na našem webu objeví článek o zvláštním živočichovi, nejčastěji se smějeme tomu, že příběh zase pochází z Austrálie, jenže tentokrát se do popředí dostává Argentina. Žena jménem Luján Eroles z argentinského města Santa Fe nafotila a natočila bizarně vypadajícího živočicha, na kterého se jí podařilo natrefit přímo ve své vlastní zahradě. Nejprve nevěděla, na co se to vlastně dívá a hned ji napadlo, že jde o hada. Po několika momentech pochopila, že to had zřejmě nebude a spíš půjde o něco jiného, avšak stále nedokázala pochopit, jak se živočich dokázal tak perfektně zamaskovat jako had.

Luján zveřejnila záběry i videa tohoto živočicha na Facebooku, kde jí tisíce lidí nabídly své odborné názory ohledně toho, na co se vlastně díváme, ale ve skutečnosti nešlo o useknutou hlavu kobry ani zmutovaného miniaturního hada. Podle všeho mělo jít o housenku živočišného druhu s názvem lišaj vrbkový, tedy o housenku barevného nočního motýla. Luján dlouho nevěřila, že ve skutečnosti nejde o jedovatého hada, ale o obyčejnou housenku, ze které se zanedlouho vyklube motýl, jenže fakta hovoří jasnou řečí a my se tedy nemusíme bát žádných zmutovaných hadů s dvěma hlavami.

Domů
Sdílet
Diskuse