Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2017 17:25
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Rozzlobený řidič Jeepu se se špatně zaparkovaným BMW nemazlil. Uklidil ho na správné parkovací místo, jako by se nechumelilo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Šofér BMW asi po příchodu k autu zůstal překvapen.

Pokud se na parkovišti setkají dva hlupáci, pak to zaručeně nemůže dopadnout dobře. Svědčí o tom i nejnovější video zpoza velké louže, kde na parkovišti spatřil řidič upraveného terénního Jeepu zaparkované BMW, jehož řidič si zřejmě myslel, že on nemusí dodržovat čáry nakreslené na asfaltu. Množství řidičů dražších aut raději zaparkuje přes dvě parkovací místa, aby jim náhodou někdo neodřel dveře nebo blatník, ale tento řidič BMW dostal za své drzé parkování pořádnou lekci. Chlapík v Jeepu nejdříve řekl spolujezdci, aby vystoupil a vše natočil a pak jednoduše narazil do boční části BMW a postupně ho přesunul mezi čáry, aby tak přestal blokovat hned dvě parkovací místa. Samozřejmě podobné činy v žádném případě není třeba podporovat a šofér Jeepu dokonce na BMW zanechal kvůli upravenému nárazníku výraznou proláklinu, takže zveřejněním videa na internetu si pravděpodobně ještě velice zavařil. Na parkovištích proto není třeba brát zákon do vlastních rukou, ale stačí si povzdechnout nad smýšlením některých lidí a pokračovat dál. Za žádné problémy to přece nestojí.

Domů
Sdílet
Diskuse