Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2017 22:32
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Obrovským novým hitem internetu se stal pták se záludným pohledem. Prý zná historii tvého prohlížeče a ví, cos dělal včera

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vtipný obrázek údajně pochází z Ruska.

Na internetu v dnešní době stačí skutečně málo k tomu, aby se někdo stal legendou či ikonickým vtipným obrázkem. Nejnověji to do exkluzivního klubu meme dotáhla obyčejná pižmovka lesklá, čili druh ptáka, kterému někdo s největší pravděpodobností ve Photoshopu vyměnil skutečné oko a najednou se z něj stala podezřívavá a poťouchlá kreatura. Netrvalo dlouho a lidé se vtipného obrázku chytili, přičemž největší úspěch tento pták zaznamenává na Twitteru, kde neustále přibývají nové a nové komentáře k tomu, v jaké situaci by se mohli lidé tvářit a dívat přesně jako toto zvíře. Poprvé se přitom konkrétní obrázek ptáka dostal do internetového povědomí díky několika ruským portálům, avšak když se pižmovka objevila na Twitteru, západní svět ochotně přebral otěže v boji za vtipnější internet a dopadlo to nějak takto.

Domů
Sdílet
Diskuse