Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2017 9:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

První videoklip k albu Ultra! Ultra! je na světě. Členové PSH tě v něm zavedou do minulosti

HUDBA
Uložit Uložené

Vladimir 518 chystá další sólovou desku, která se mezi fanoušky dostane 25. května, a tak nadešel čas poodhalit něco víc.

Pokud jste si dosud mysleli, že epileptický vizuál k zatím vydanému singlu Krev neni voda je zároveň i videoklipem, tak vás nyní velmi rádi vyvedeme z omylu. Ten totiž přichází právě teď. Jako hlavní motiv se singlem prolíná bratrské pouto mezi oběma členy PSH, a tak by alternativní název mohl klidně znít Zpátky do dnů 2. Silná atmosférická věc, kterou netradiční zpracování klipu jen podtrhuje. Při jeho vzniku stál režisér Honza Zajíček alias Skarfa (kreativní support) a na jeho finální podobě se podíleli i Andrej Gémeš (animace), Vít Hradil (kamera) a Jan Matoušek (grafický support).
 
Track Krev neni voda s hudební produkcí od Mikea Trafika najdete už 25. května na v pořadí třetím sólovém albu Vladimira 518, které dostalo název Ultra! Ultra! a poprvé bude k dispozici v přesně tento den na release party před pražským klubem Neone. A pokud chcete vědět, co speciálního si Vláďa přichystal v rámci křtů, určitě se dostavte na jednu ze tří obrovských shows v Praze, Brně nebo Ostravě, které se už nikdy opakovat nebudou.

Domů
Sdílet
Diskuse