Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2017 20:44
Čas čtení 0:00
johnnybravo

V Indii se narodila kráva s hlavou připomínající tu lidskou. Místní obyvatelé ji uctívají, protože prý vypadá jako bůh

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neobvyklý přírůstek ze zvířecího útulku v daleké Indii.

Z Indie se neustále dostávají do světa zajímavé příběhy o neobvyklých zvířatech či lidech a občas je samotný příběh doslova senzační. V jednom zvířecím útulku v Indii před pár dny přibyl nový přírůstek v podobě zvířete, jehož tělo vypadá jako tělo krávy, jenže jeho hlava připomíná spíše tu lidskou. Nos, oči či uši vypadají, jakoby pocházely z lidské hlavy, ale zbytek těla se už člověku nijak nepodobá, což odborníci vysvětlují obyčejnou genetickou anomálií, ale místní obyvatelé v tom vidí mnohem hlubší smysl. Do útulku krátce po narození zvířete a rozšíření informací o jeho neobvyklém vzhledu začaly proudit stovky zvědavých návštěvníků, protože zvíře považují za jednu z mnoha podob hinduistického boha Višnu.
 
Majitel útulku považuje fakt, že se zvíře narodilo právě v tomto zařízení za zázrak a už pracuje na tom, aby bylo v následujících dnech zpopelněno a poté mu dokonce chtějí nechat postavit i menší chrám. Kráva naneštěstí zemřela během hodiny po narození, ale to místním věřícím vůbec nevadilo a jsou si prakticky jisti, že šlo o znamení od jejich boha. Útulek ještě přidal i informaci o tom, že matka tohoto telátka byla před příchodem do útulku zachráněna těsně před smrtí na jatkách, a tak není pochyb o tom, že šlo o boží zásah, který se nakonec projevil na jejím potomkovi.

Domů
Sdílet
Diskuse