Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2017 2:16
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nejstarší z nich je 63 let, ale svět okouzlily úžasným vzhledem. Děvčata z Tchaj-wanu tvoří snad nejvíce mladě vypadající rodinu vůbec

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lure, Sharon, Fayfay a jejich matka jsou od studentek k nerozeznání.

Tchajwanskou rodinu nejprve proslavila 41letá návrhářka interiérů a módní blogerka Lure Hsu. Svět okouzlila jejím mladistvým vzezřením a lidé prostě nemohli pochopit, jak je takový vzhled v takovém věku možný. Potom však vyšlo najevo, že Lure Hsu není jediná v rodině s podobně mladým vzezřením. Má totiž i dvě sestry, 36letou Sharon a 40letou Fayfay a všechny tři působí jako mladé studentky. Co je však nejvíce zarážející – jejich 63letá matka je od nich k nerozeznání. Bývalá tanečnice působí stejně energicky, krásně a mladě jako její tři dcery a tvrdí, že i její rodiče byli takoví. Prý jediné, co dělá odlišně od ostatních lidí, je pití velkého množství vody a jedení hodně zeleniny. Radí také vyživovat svou pleť, ale sama dodává, že každému se to pravděpodobně nepodaří. Voda hraje hlavní roli v životě i tří sester, téměř každá z nich ráno na lačno vypije asi půl litru. Zda však za toto všechno může průzračná tekutina, se asi nedozvíme. 

 

#ootd #kid #moussyhk #MOUSSY #timberland

Príspevok, ktorý zdieľa ⭐許路兒⭐ (@lurehsu),

 

外面風好大頭髮要被吸走了 #lurehsu #許路兒 #moussyhk #MOUSSY #hollister

Príspevok, ktorý zdieľa ⭐許路兒⭐ (@lurehsu),

 

Did someone say midterm? Thinking about transferring to an art school #stressmode #icreamyouscream #ftwotw

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Hsu (@sharon.hsu),

Domů
Sdílet
Diskuse