Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2017 16:55
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Rick a Morty vyrážejí v traileru z očekávané 3. série na své nejtemnější dobrodružství plné šílených nápadů a sci-fi absurdit

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci konečně odhalili i datum premiéry. Těšíte se?

Teprve nedávno jsme vám přinesli slova tvůrců o tom, že třetí série oblíbeného animovaného seriálu Rick and Morty je již na spadnutí. Žádné konkrétní datum sice nepadlo, ale Justin Roiland a Dan Harmon fanoušky ujistili, že nové ulítlé dobrodružství psychopatického vědce a jeho vnuka dorazí ještě toto léto. Třetí série bude celkově sestávat z deseti epizod (první jsme dostali už 1. dubna).

No, a teď máme konečně i konkrétní datum. Rick a Morty to naplno roztočí 30. července 2017. A rovnou máme k dispozici i trailer, a už z něj je jasné, že nás opět čeká vydatná porce nekorektní zábavy, jakož i všech druhů bizarního, absurdního a černého humoru. Rick a Morty totiž vyrážejí na své zatím nejtemnější dobrodružství! Fanoušci se rozhodně mají na co těšit – podle slov Dana Harmona trvala příprava třetí série tak dlouho právě proto, že se ji spolu s Justinem Roilandom snažili vypiplat k dokonalosti. Zda jejich perfekcionismus dokáže uspokojit i diváky uvidíme již zmíněného 30. července.

Domů
Sdílet
Diskuse