Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2017 12:24
Čas čtení 0:00
Pavlína Plecitá

Češi se mohou těšit na otevření nového outletu. Prague The Style Outlets bude největší sítí obchodů se zlevněným zbožím u nás

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Největší outletová aréna v Česku by se mohla otevřít už na podzim tohoto roku.

V blízkosti Letiště Václava Havla se možná už tento podzim otevře největší outletová aréna v Česku. Její rozměry budou vskutku jedinečné. Na přibližně třiceti tisících metrů čtverečních najdou návštěvníci skoro dvě stovky nejrůznějších obchodů s oblečením i jiným zbožím. A všichni víme, jak outlety fungují. Bude to jedna výhodnější cena značkového oblečení vedle druhé.

Prague The Style Outlets bude kromě své velikosti vynikat ještě další zajímavostí. Interiér celého obchodního domu by měl připomínat uličky pražského Starého Města. Návštěvníci se tak budou moci kochat nejen zlevněným oblečením, ale také příjemným prostředím. Doprava na místo je stále ještě v jednání. Předpokládá se, že aréna bude nejlépe dostupná zejména skrze automobilovou dopravu (místní parkoviště pojme až 2 400 aut), ale měla by být zajištěná také městská hromadná doprava. Doufejme, pánové, že stavitelé nezapomenou na místě nainstalovat také mnoho laviček. Vaše dámy tady totiž asi budou trávit hodně času.

Domů
Sdílet
Diskuse