Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2017 18:14
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Otravné Despacito se raketovou rychlostí stalo nejpřehrávanější skladbou na světě. Přehráno bylo už více než 5miliardkrát

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Letní skladba z Karibiku bourá jeden rekord za druhým.

Portorická trefa do černého v podobě skladby Despacito od dvojice Luis Fonsi a Daddy Yankee zaznamenává prvenství už několik měsíců. Kraluje americkému žebříčku Billboard Hot 100 už deset týdnů a až na výjimku jednoho týdne nepřetržitě dominuje i britskému Official Singles Chart Top 100 žebříčku. Originální Despacito je třetím nejsledovanějším videem na YouTube, ale pokud bychom k 2,6 miliardám zhlédnutí přidali i 400 milionů od verze s Justinem Bieberem, rázem tu máme nejsledovanější hudební klipy na světě. To však není to prvenství, které dnes ohromilo svět.

Despacito vlastní vydavatelství Universal Music Latin Entertainment, které oznámilo, že na různých streamovacích platformách přesáhla skladba až 4,6 miliardy přehrání, což z ní činí nejhranější skladbu na světě. Portorickému duu přitom na rekord stačilo jen šest měsíců. Před Despacitem si první místo držela skladba Sorry od Justina Biebera s 4,38 miliardami streamů.

Domů
Sdílet
Diskuse