Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2017 16:48
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

10 odpudivých věcí, které dělají muži při randění. Přečti si šokující důvody ženských odmítnutí

Uložit Uložené

Co nám ženám tak strašně překáží?

Nedávno jsme ti přinesli článek, jehož obsah tvořilo 10 věcí, které muže odrazují na ženách během randění. Na ženskou obhajobu jsme sesbírali několik nejbizarnějších setkání, během kterých si konkrétní ženy rezolutně řekli, že s tímto pánem domů opravdu nepůjdou. Nicméně, podívejme se nejprve na pár specifických znaků, na kterých se shodla převážná část ženského publika. Co nám tedy tak náramně vadí?

Když se lituje

Muži, proboha, nelitujte se! Nejsme vaše matky, které si s porozuměním vyslechnou vaše problémy a přivinou si vás na svou hruď. Respektive, určitě ne během prvních společně strávených chvil. Muži rozhodně nepřidává na atraktivnosti, když vyplakává nad svými životními útrapami na rameni ženy, která si svůj navoněný a vyžehlený sexy outfit nedala k tomu, aby sloužil jako jeho kapesník.

A proto bod číslo jedna: Běž plakat domů k mámě.

Když mluví jen o sobě

A ani se jen nezeptá přísedící, jaký má na dané téma názor ona. A když se zeptá, tak odpověď neposlouchá nebo ji přeruší a vypráví opět jen a jen o sobě. Poprvé to možná dokážeme překousnout. Druhé setkání v tomto duchu může již zavánět jeho jemným egocentrismem a do třetice to už začne být pěkně otravné.

Bod číslo dva: Z 10 minut ji nech mluvit aspoň 4, ale nestopuj si to, prosím.

Když mluví o své ex

Smutné a odrazující. Hlavně, když si muž po třetí skleničce začne prohlížet fotky své bývalé přítelkyně na mobilu a ukazuje je potenciální přítelkyni. Nevíme, proč to děláte, ale prosím, skončete s tím. Neřeknete nám asi nic velmi podstatného a vše, co bychom chtěli vědět o daném tématu, si umíme zjistit na vašem nebo jejím profilu.

Bod číslo tři: „Nebreč nad rozlitým mlékem.“

Když si pořád hraje s telefonem

Nahlas telefonuje, tváří se, že něco vyřizuje, neustále chatuje, při tom se usmívá a ty jsi z toho otrávená více, než kdyby si místo tohoto rande zůstala doma.

Bod číslo čtyři: Věnuj se živé osobě před tebou, ne tvým virtuálním kamarádům.

 
Když je nudný

Člověk si asi velmi nevybere, co mu bylo dáno do vínku, ale když příliš neumíš vtipkovat, tak se alespoň usmívej. Ženy milují, když je muž dokáže rozesmát, a proto není žádným tajemstvím, že povětšinou naletíme právě na ty vtipně-trapné komplimenty.

Bod číslo pět: Vždy je lepší, když se směje tobě, než kdyby se nesmála vůbec.

Když ignoruje nepsané pravidlo prvního rande

Jednoduše, že ženu nepozve. V horším případě ji nechá zaplatit svoji půlku a v katastrofickém scénáři se nechá pozvat on. Samozřejmě, pokud nejde o rande se speciálně dohodnutými pravidly a žena zve na rande muže. Mluvím o klasickém prvním rande, kdy Pepík zavolá Mařenku po tři sta hodinách strávených ve společném chatu konečně ven na limču, tak i když se Marika, jak slušně vychovaná dáma, Pepíka zeptá, co je dlužná, ten by si měl účet vzít okamžitě na svou stranu a bez zbytečných řečí zaplatit. Garantuji, že i ty více emancipované, samostatně působící a životaschopné silné ženy tuto malou pozornost očekávají téměř vždy


Bod číslo šest: Hned po litujícím muži následuje muž lakomý. A to je peklo.

Když se neumí chovat ve společnosti

Je vulgární, mlaská při jídle, vykřikuje, opije se, je drzý na číšnici atd. K tomuto nemám víc co říct. Asi si každá umíme představit maloměstský typ muže, který neoplývá vysokým IQ a tuto skutečnost o sobě šíří i dál do prostoru.

Bod číslo sedm: Zkus se aspoň naučit říkat „prosím“ a „děkuji“, když už nic jiného.

Když je moc přítulný

Letmé dotyky jsou povoleny, ale zase odtud potud! Pokud jsi s ní ještě nejsi tak jistý, zbytečně se jí nedotýkej, neobjímej ji při každé příležitosti, neboť někdy i ten nejméně škodně vypadající dotyk může v dotyčné vyvolat pocit slizkosti.

Bod číslo osm: Dodržuj zdravý odstup.

Když chce hned sex

A když ho nedostane, bude uražen. Tragické. Pro tyto choutky existují různé internetové portály, na kterých muž dostane to, co chce i bez zbytečných opletaček. Tak na co?

Bod číslo devět: Neztrapňuj se.

Když se neozve

Věc, kterou my ženy „milujeme“ snad ze všeho nejvíc. A pak v nás narůstá otázka. Byla jsem ošklivá, nudná, byl moc opilý a nepamatuje si to? Po puse na konci rande se usměje, řekne „píšeme si“ nebo „ozvu se ti“ nebo „tak příště“ a naposledy zamává. A nenapíše, neozve se a z „příště“ se stane spíše „nikdy“. Pokud jsi nevzbudila dojem, každý samozvaný gentleman, který si na něj minimálně hraje, by měl mít tolik slušnosti a napsat alespoň jednu obstojnou zprávičku. Ženy občas pořádně rozzlobí takové dětinské chování a po několika dnech se ozvou s opatrnou otázkou samy. „Stalo se něco?“ jsou tři typy mužů s třemi výchozími odpověďmi: „Ne, nic se nestalo, jak jsi na to přišla?“ nebo „Neměl jsem moc času, jak se jinak máš?“ nebo „Nechme tomu volný průběh.

Bod číslo deset: Pokud máš podobné úmysly, raději ji ani nikam nezvi.

Přečti si příběhy žen, jejichž první rande nemělo zrovna šťastný konec.

Alexandra

Byli jsme v podniku. Už zezačátku byl dost otravný, tak jsem mu moc nevěnovala pozornost. Asi nevěděl, jak mě zaujme, a tak se ke mně jednoduše nahnul a kousl mě z celé síly do krku. Odtáhla jsem se a vynadala mu, ale on se jen usmál a sebevědomě odpověděl: „Vím, že to chceš.“

Jana

Přišel na první rande totálně zhulený. Konec příběhu.

Saša

Vzal mě na párty. Viděli jsme se asi podruhé. Trochu se připil a já se šla nadýchat ven čerstvého vzduchu. On přišel za mnou a násilně mi chtěl dát pusu. Odstrčila jsem ho a jemu najednou přepnulo a začal naříkat. Proč ho nechci, vždyť je pěkný. Stačilo mi.

Alena

Bylo to rande naslepo. Zezačátku příjemně probíhající setkání se změnilo na pohovor do OVB. Kluk se mě normálně pokoušel nalákat do jeho finanční pyramidy.

Simona
Asi to není moc jeho chyba, ale jednoduše mi začal smrdět.

Míša

Opil se namol. Potom na hodinu odešel k jukeboxu, ve kterém utratil asi všechny drobné na Iron Maiden, jejichž písničky vyhrával po celém podniku. Nenápadně jsem se vytratila a vymazala si jeho číslo.

Vala

Pozval mě na pizzu. Seděli jsme v restauraci plné lidí a já jsem myslela, že jsem ve snu. Jen tak začal vyhazovat šunku z pizzy přímo na zem. Prý mu nechutnala.

Natálie 

Jeden kluk mě půl roku přesvědčoval, abych s ním šla ven. Nakonec jsem souhlasila, a když došlo k placení, slušně jsem se zeptala, co jsem dlužná. Skromně jsem očekávala, že po takové námaze mě kluk na ten drink alespoň pozve. Zaplatil však pouze svou půlku a říkám mu, že mám pouze celou dvoutisícovku a žádné drobné. A on na to: „Tak si jdi rozměnit nebo utíkej do bankomatu.“ Tak jsem utíkala, ale rovnou domů.

Sandra

Rozbrečel se kvůli bývalé. Nemám co dodat.

Katka

Během rande mu stále někdo vypisoval. Bylo to dost otravné. Později jsem zjistila, že to byla jeho přítelkyně.

Dominika 

Scházeli jsme se déle. Možná měsíc. Pochlubila jsem se s ním kámoškám na kávě, že mám nového nápadníka. Následně jsem zjistila, že z mého nápadníka je nápadník i mé kámošky, a když jsme si společně četly smsky, které nám psal, byly identické.

Mája 

Po hlavním chodu mi řekl, že trpí exotickou pohlavní chorobou. Dále nevím, co se dělo, přestalo mi chutnat.

 

 Pokud máš podobné bizarní příběhy, nezapomeň se o ně podělit v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse