Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2017 13:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Los Angeles si nádherně připomíná zesnulého lídra kapely Linkin Park. Obrovská malba Chestera Benningtona zastavuje dopravu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na Chestera jen tak brzo nikdo nezapomene.

Před dvěma týdny obletěla svět smutná zpráva o tom, že dlouholetý lídr kapely Linkin Park Chester Bennington spáchal sebevraždu ve své nemovitosti nedaleko Los Angeles. Lidé zpočátku nechtěli uvěřit tomu, že nás Chester skutečně opustil, ale postupem času nechali volný průchod svým emocím a po celém světě se uskutečnily nejrůznější rozloučení a vzpomínky na hudebníka, který formoval dětství mnohým z nás. Právě v kalifornském Los Angeles si jeho památku připomněli i neobvyklou cestou, když na stěnu jedné restaurace přímo u dálnice 101 umělec Jonas Never během dvou dnů nasprejoval jeho podobiznu. Obraz velký více než 6 metrů Jonas připravil bez nároku na honorář a majitel restaurace Jim Conners okamžitě souhlasil, protože oba byli velkými fanoušky skupiny Linkin Park a ztráta Chestera je silně zasáhla.

Hudebníkova podobiznu dokonce přilákala i nečekanou pozornost ze strany řidičů na dálnici. Majitel restaurace zažíval neustále podpůrné troubení od řidičů, kteří projížděli kolem a všimli si, že Jonas připravuje právě podobiznu zesnulého Chestera, avšak Jim zažil i překvapení při odchodu z práce. Krátce před půlnocí odcházel z restaurace domů a před sebou naráz zpozoroval hromadu blikajících světel, z čehož se vyklubaly blesky fotoaparátů nadšenců, kteří si přišli malbu zvěčnit. Na Chestera proto Los Angeles, a vlastně celý svět, tak brzy nezapomene.



Domů
Sdílet
Diskuse