Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2017 18:49
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Honička v Praze skončila nehodou. 18krát trestaný muž v ukradeném autě pod vlivem drog nereagoval na výzvy policie

TECH
Uložit Uložené

Čeští policisté honili kradené auto.

Díky většímu počtu kamer na palubách osobních vozidel, včetně těch policejních, jsme poslední roky svědky zajímavých až šokujících videí a kuriozit. Důkazem toho je i nejnovější video z Česka, které představuje opravdu slušné kombo. Pražská policie totiž na internetu zveřejnila záznam z velmi nebezpečné honičky v Praze, během níž příslušníci policejního sboru začali pronásledovat podezřelé vozidlo. K pronásledování mělo dojít ve středu dopoledne, kdy hlídka zjistila, že jde o kradené vozidlo, řidič však nereagoval na výzvy a začal policii ve vozidle unikat. Během několikaminutové honičky řidič svou neukázněnou jízdou nejednou vážně ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu, přičemž čtyřikrát došlo i ke střetu s jiným vozidlem. Pronásledování však skončilo v momentě, kdy řidič Citroënu naboural do posádky Focusu RS.

Naštěstí, nic netušící rodina ve Fordu zraněna nebyla, a to i přesto, že se ve vozidle nacházelo malé dítě. Jak uvedla policie, zraněný řidič pronásledovaného vozidla kladl odpor i po samotné havárií, a proto byli příslušníci hlídky nuceni použít donucování prostředky. To nejvíce šokující na tom všem je ale skutečnost, že jde o 35letého muže, který byl už 18krát trestán, přičemž do roku 2021 měl zákaz řídit motorové vozidlo. Ba co víc, orientační test na drogy ukázal přítomnost amfetaminu, v ukradeném vozidle byla navíc nalezena plynová pistole a nářadí sloužící k páchání trestné činnosti.

Video z honičky najdeš tady nebo po kliknutí na fotku

fds
fds Zdroj: www.novinky.cz

Domů
Sdílet
Diskuse