Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2017 10:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na internet unikla další neodvysílaná část Game of Thrones! 6. epizodu nechtěně pustilo ven samotné HBO

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na HBO se valí katastrofa za katastrofou.

Nejnovější série seriálu Game of Thrones přináší společnosti HBO samé neštěstí. Už pár týdnů na internet unikají informace nejen o Game of Thrones, ale i o dalších seriálech společně s celými neodvysílanými epizodami, a když si už člověk pomyslí, že to nemůže být horší, španělská pobočka společnosti zadělá na další skandál.
 
I když je teprve středa a na novou část, tedy konkrétně 6. epizodu této série, bychom si měli počkat až do neděle, respektive pondělí, pracovníci ve španělském HBO možná pochopili naše trápení a přibližně na jednu celou hodinu nechali volně streamovat celou epizodu. Na internetu se posledních 10 hodin řeší jen to, jak je možné, že Španělům trvalo tak dlouho dostat epizodu ve Full HD na internet, avšak i to se už zdá být vyřešeným problémem, a pokud bys dostatečně hledal, na portálu Reddit určitě najdeš pár odkazů v původním anglickém znění.


Domů
Sdílet
Diskuse