Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2017 11:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Suge Knight v novém rozhovoru tvrdí, že Tupac může být stále naživu. Prý spolu v nemocnici vtipkovali a nemohl náhle zemřít

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tupac Shakur prý může být stále naživu.

Legendární raper Tupac Shakur zemřel 13. září v roce 1996, ale jak už bývá zvykem při úmrtí známých osobností, dodnes o něm kolují fámy, že svou smrt pouze narafičil a žije někde na soukromém ostrově daleko od svého předchozího života. V autě v osudnou noc šest dní před raperovou smrtí seděl kromě Tupaca i jeho přítel Suge Knight a ten svými vyjádřeními již vícekrát v minulosti způsobil menší skandály, jenže v nejnovějším rozhovoru překvapil prohlášením o tom, že Tupac může být stále naživu. V připravovaném dokumentu se ho Ice-T a Soledad O'Brien zeptali na smrt jeho dobrého kamaráda a Suge tvrdil, že po převezeni do nemocnice na tom Tupac nebyl vůbec špatně. Prý spolu vtipkovali, byl stabilizovaný a v dobrém stavu, takže se mu jeho náhlá smrt nejeví jako pravděpodobná.
 
Suge zpochybnil Tupacovu smrt a rovnou připomněl, že by se nedivil, kdyby ji raper skutečně jen nafingoval, protože vždy patřil mezi výjimečně inteligentní osobnosti. Suge Knight je momentálně ve vězení, kde také poskytoval rozhovor, a čeká na svůj proces za vraždu a pokus o vraždu, neboť svým autem srazil před stánkem s hamburgery dva muže. Je dost možné, že se jeho slova dostala na internet přesně tři dny před premiérou dokumentu „Who shot Biggie and Tupac?“ schválně, ale můžeme jen hádat, zda by si dovolil lhát o posledních chvílích se svým dlouholetým kamarádem.


Domů
Sdílet
Diskuse