Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2017 v 6:15
Čas čtení 0:00
Marek R.

Javier Pena z Narcos tvrdí, že natáčení nemůže pokračovat, dokud se nezajistí bezpečnost herců a štábu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po smrti zkušeného hledače lokalit na území Mexika Pedrovi Pascalovi záleží na bezpečnosti.

Seriál Narcos se díky svým třem sériím o drogových válkách v Jižní, Střední i Severní Americe stal kultovním, a i když v poslední sérii Pablo Escobar už nefiguruje, fanoušci si užili i příběhy o jeho následovnících z Cali kartelu.

Pokud již máte třetí sérii úspěšně za sebou, tak víte, že v té následující se vydáme do Mexika, a proto byl vyslán do této země zkušený vyhledávač lokalit, aby našel místa, kde se bude natáčet. Bohužel, jak jste mohli číst například i u nás, Carlos už není mezi námi, když ho našli rozstříleného u hranicích mexického státu Hidalgo, kde je míra vražd jedna z nejvyšších v celé zemi.


Tato zpráva tehdy určitě zasáhla nejednoho člena týmu točícího se kolem seriálu a jedna z jeho největších hvězd dokonce hovoří o přerušení natáčení. Pedro Pascal, který ztvárňuje agenta Penu, se totiž pro portál TMZ vyjádřil, že Narcos prostě nemůže pokračovat, pokud nebude poskytnuta maximální ochrana jak hercům, tak ostatním členům týmu.

A nutno říci, že má pravdu. Narcos si sice neskutečně užíváme, protože jde o jeden z nejlepších seriálů za poslední roky, ale stále jde „jen“ o televizní show, která určitě není přednější než lidské zdraví či dokonce život. Věřme však, že nakonec budou spokojeny obě strany, vždyť natáčení může například probíhat i jinde (jako např. Sicario v americkém Novém Mexiku).

Domů
Sdílet
Diskuse