Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2017 11:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nazval ho retardem, on ho vyzval k souboji. Dan Bilzerian si zavařil a bývalý americký voják ho chce zbít i za urážky jeho rodiny

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dan Bilzerian si v Las Vegas trochu zavařil.

Nedávná tragická střelba v americkém Las Vegas si vyžádala desítky obětí a shodou okolností se na místě nacházel i samozvaný král Instagramu Dan Bilzerian. Bilzerian se dokonce natočil při tom, jak utíká z koncertu, aby zajel domů a vzal si zbraň, ale na internet se dostala i nahrávka, na níž Bilzerian prosí policistu, aby mu dal tu jeho. Dan sice všechno mohl myslet pozitivně, jenže pro více lidí vypadala nahrávka jako součást propagace a budování pozitivní image na internetu, za což schytal pořádnou dávku kritiky. Jedním z kritiků byl i uznávaný válečný veterán Dakota Meyer, který má za sebou čtyři roky v Afghánistánu a stal se tam i národním hrdinou, protože v rámci operace Battle of Ganjgal zachránil 36 mužů a získal Medaili cti.

Naneštěstí, oba muži si momentálně nedokáží přijít na jméno, protože prvotní kritiku Bilzerian nezvládl a pustil se do Meyera trochu nechutným způsobem. Nazval ho retardem, urazil jeho rodinu a jakoby toho nebylo dost, zveřejnil telefonní číslo jeho manželky, takže jí mohli telefonovat cizí lidé a překročil všechny meze. Meyer proto sedl před kameru a na svůj Instagram nahrál výzvu, z níž by v budoucnu mohla být ještě skvělá zábava. Válečný veterán chce konflikt vyřešit jako muž proti muži, a tak Bilzeriana vyzval k souboji. Nebude to sice Mayweather versus McGregor, ale vidět Bilzeriana s jeho vypracovaným tělem proti zkušenému vojákovi, za to by si pár milionů lidí s jistotou zaplatilo.

Here @danbilzerian I'm done with your petty games. Don't ever drag my family into anything. I'm waiting

Příspěvek sdílený Dakota Meyer (@dakotameyer0317),

Domů
Sdílet
Diskuse