Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2017 10:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Poprvé v historii se stala Playmate měsíce transgender modelka. Ines svoji změnu započala už v 16 letech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na cestě za modelingovou kariérou ji inspiroval samotný Hefner.

Majitel magazínu Playboy Hugh Hefner nás před několika týdny už nadobro opustil a při této smutné příležitosti bude následující listopadové číslo časopisu věnované právě jemu. Magazín Playboy přitom neváhal ve své pamětní edici vsadit i na menší kontroverzi, protože titul „Playmate of the month“, čili Playmate měsíce poprvé v jeho historii patří transgender osobě. I když se Ines Rau v časopise Playboy objevila ještě v roce 2014 a už tehdy se zmínila o tom, jak moc ji Hefner inspiroval v cestě za kariérou modelky, tentokrát se jí dostalo mnohem větší pocty. Na rozsáhlých osmi stranách společně s rozkládacím dvoustránkový speciálem dostala velkou příležitost nejenže ukázat své křivky, ale také prezentovat svůj pohled na život, naši společnost a na to, co všechno se změnilo před lety, když se rozhodla podstoupit změnu svého pohlaví.

Do změny se totiž pustila už ve věku 16 let, přičemž krátce po svém nejdůležitějším životním rozhodnutí podstoupila i operaci a začala svůj nový život. Krátce po ní zažívala nejtěžší období ve svém životě, protože střídala jednoho přítele za druhým a měla pochybnosti o tom, kdo vlastně je. Svou skutečnou osobnost se jí nakonec podařilo objevit a díky tomu dnes může s klidem v srdci mluvit o problémech, které trápí naši společnost a planetu, místo toho, aby se nechávala ovlivňovat nesnášenlivými názory nepřejícího okolí. Nejnovější edici magazínu Playboy najdeš na webu.

COMING SOON INES RAU X PLAYBOY USA STAY TUNED

Příspěvek sdílený INES RAU (@supa_ines),

Domů
Sdílet
Diskuse