Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2017 11:09
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Vrátíme se do Středozemě? Studio Amazon by rádo adaptovalo Pána prstenů v podobě televizního seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A zdá se, že novému projektu se principiálně nebrání ani Warner Bros.

Amazon Studios by rádo přineslo televizní adaptaci fantasy ságy Pán prstenů od J. R. R. Tolkiena. Práva sice vlastní Warner Bros., ale v zásadě se televiznímu projektu nebrání, o čemž svědčí i fakt, že mezi oběma studiemi již probíhají počáteční diskuse. Samozřejmě, alespoň prozatím Amazon ani Warner Bros. nic oficiálně nekomentují. Konec konců, podle zdrojů je dohoda o seriálovém Pán prstenů ještě velmi daleko a nikdo nemůže říci, zda jednání dopadnou úspěšně. Na druhou stranu se však zdá, že seriálu jsou nakloněny obě strany.

Vrátíme se do Středozemě? Studio Amazon by rádo adaptovalo Pána prstenů v podobě televizního seriálu
Zdroj: New Line Cinema

Warneři teprve nedávno ukončili poměrně drsný soudní spor s The Tolkien Estate kolem prospěchu z celovečerní trilogie Pána prstenů a Hobita. Zdá se však, že momentálně je vše na dobré cestě, takže pokud se najde vůle na obou stranách, není vůbec vyloučeno, že bychom se seriálového Pána prstenů nakonec dočkali. Kdy to však bude? O tom je zatím příliš brzy spekulovat, nepochybně by však další vize ze Středozemě byla zajímavá. Obzvláště v chystané konkurenci Zaklínače od Netflixu či závěrečné kapitoly Game of Thrones od HBO. Jaký je váš názor? Vrátili byste se rádi do Středozemě?

Domů
Sdílet
Diskuse