Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 12:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Opilý ztratil řidičák a za pár dní mu přišly letenky za 150 000 Kč, o kterých nic nevěděl. Společnost si z něj perfektně vystřelila

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

George bude na nedávnou noc ještě dlouho vzpomínat.

Nejhorší pocit je zřejmě ten, když se člověk probere po noci plné alkoholu a zábavy, aby zjistil, že nemůže najít svůj mobil či peněženku. Množství lidí si proto peněženku nechává doma a do ulic vyráží pouze s občanským průkazem nebo řidičákem, aby mohli prokázat svou totožnost, jenže ani to nepomohlo muži jménem George Armstrong, který před pár dny zažil srdeční infarkt právě kvůli vlastní nezodpovědnosti. Na večírku se mu podařilo ztratit řidičský průkaz, a pokud ztratíš jeden ze svých průkazů totožnosti, velmi rychle ti hrozí ztráta identity nebo její zneužití. Případně se ti může stát, že v opilosti na své jméno objednáš hříšně drahé letenky a pak svůj průkaz ztratíš.

George proto okamžitě vyřizoval nové dokumenty, avšak mezitím mu domů přišla obálka od firmy Flight Centre, což už na začátku nevypadalo dobře. Po otevření obálky v ní našel přehled letenek, které si měl na jeho jméno někdo zakoupit a šlo o cestu z Londýna přes Abu Zabí až na Maledivy. Na další straně ho čekal účet ve výši 5289 liber, což je lehce přes 150 000 Kč, a pokud v té vteřině nezkolaboval, pak ho na úplném konci čekalo vykoupení. Firma jen našla jeho řidičák přímo před jejich vchodem a rozhodla se zažertovat si na jeho účet, což jí perfektně vyšlo a ještě z toho má na internetu i bezplatnou reklamu, protože lidé oceňují její kreativní přístup.

Domů
Sdílet
Diskuse