Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2017 15:51
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Drake přerušil koncert a z pódia zakřičel na fanouška osahávajícího náhodné ženy. Pokud nepřestane, zasáhne prý raper osobně

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokud muž okamžitě nenechá svého chování, raper sejde z pódia a neznámé osobě vše pořádně vysvětlí.

V poslední době nás média přímo zahlcují zprávami o sexuálních útocích celebrit na zcela běžné lidi, ať už jde o méně známé herce nebo zcela nesouvisející osoby. Nedávné dny nás tak naučily, že ani v nejvyšších celebritních kruzích není všechno se sexuální morálkou v pořádku, ale zdá se, že například takový Drake se proti obtěžování snaží efektivně bojovat.

Raper se právě nachází na své Boy Meets World Tour a jen v posledních hodinách rozpálil australské Sydney, ale po čase si všiml, že se v publiku nachází jeden muž, který se až podezřele blízko nachází u některých žen. Svůj rap přerušil a následně zakřičel, aby s tím muž okamžitě přestal, a pokud tak neučiní, přijde dolů a pořádně si to s ním vyřídí. „Yo, stop that shit. If you don't stop touching girls, I'm gonna come out there.“ V koncertu následně pokračoval, ale dával pořádný pozor, aby se ženská část jeho publika nemusela bát o své soukromí.

Čas 0:52.

 


 


Domů
Sdílet
Diskuse