Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 12:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

71letá turecká babička tvrdí, že je pořád krásná díky kebabům. Pravidelně cvičí, ale své oblíbené jídlo miluje nadevše

ZAJÍMAVOSTI TURECKO
Uložit Uložené

Ajda přesně ví, jak je třeba se stravovat.

Jméno Ajda Pekkan ti zřejmě nic neříká, i když jde o známou tureckou zpěvačku. Ajda se postupem let vytrácela ze showbyznysu a největší úspěchy zažívala v 80. letech minulého století, kdy reprezentovala svou zemi i na Eurovizi, ale přes její pokročilý věk vypadá skutečně fenomenálně. V jejích 71 letech ji vyzpovídala místní turecká média a Ajda v rozhovoru prozradila pár zajímavých informací, které se rychle dostaly i do světových médií. Samozřejmě, přiznala, že za svou krásu vděčí i pravidelnému cvičení, plastické operaci poprsí či návštěvám omlazujících lázní, avšak nezapomněla zmínit ani důležitost zdravé stravy.

Prohlásila, že si dává pozor na to, co konzumuje, ale její nejoblíbenější jídlo je starý známý kebab a kromě něj i různé ryby. Ajda kebab miluje nadevše a i když nepatří mezi ty nejzdravější pokrmy, pokud si člověk dokáže svůj jídelníček správně upravit a vyvážit, pravidelný kebab nemusí postavu nijak ovlivnit. Ve své cestě za perfektní postavou Ajda dává pozor na to, čemu své tělo vystavuje a člověku se skutečně nechce věřit, že nedávno oslavovala 71. narozeniny, protože její postavu by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy.

Yemek de yaparım kariyer de Ajda'nın Mutfağı

Příspěvek sdílený Ajda Pekkan (@ajdapekkan),

Domů
Sdílet
Diskuse